Noul concept Hyundai Santa Fe XRT, pregătit pentru aventuri off-road

de Tiberiu Safta
Sambata, 12.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat imagini oficiale cu un nou concept bazat pe noua generație Santa Fe. Conceptul anunță o versiune nouă a SUV-ului sud-coreean, modificată special pentru aventurile off-road.

În urmă cu câteva zile, Hyundai a dezvăluit detaliile tehnice importante despre noua generație Santa Fe. Noul model va fi disponibil pe piața din Europa începând din a doua jumătate a lui 2024, iar acesta va primi motorizări exclusiv hibride pe Bătrânul Continent. Mai exact, vorbim de un propulsor hibrid convențional, iar a doua opțiune este un propulsor hibrid cu încărcare la priză.

La scurt timp după prezentarea oficială, Hyundai a publicat o serie de imagini oficiale cu o versiune modificată special pentru teren accidentat. Această versiune este, de fapt, noul concept Santa Fe XRT și care primește numeroase dotări noi, specifice unei aventuri off-road.

Astfel, conceptul primește jante încălțate în anvelope speciale de teren, precum și o bară mare montată pe plafon, acolo unde se află și roata de rezervă. Tot aici mai putem vedea și o scară în partea din spate, o trusă montată în geamul lateral din spate, precum și două camere video GoPro montate pe aripă și în părțile laterale.

Deocamdată, nu se știe dacă Hyundai va oferi în viitor o asemenea versiune mai robustă pentru Santa Fe.

via Hyundai

Comentarii (5)

  • Mai bun e un Rivian
    1 10
  • Daca il vopseau cu verde englezesc, direct range rover scria pe el, range rover cel din anii 90 reinterpretat in prezent.
    1 5
  • Santa Fe in off road??? Nici pe asfalt nu merge !
    0 9
  • Clique
    Mult Range Rover, dar la modul bun.. o să prindă la public.. arată bine, brutal..exact cum ar trebuii să arate un suv
    3 1
  • banuiesc ca ai BMW, asa-i? "d'ala cu cai multi care face suta".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru