Noul Ford Puma Vivid Ruby Edition aduce o culoare specială și accente negre

de Tiberiu Safta
Vineri, 09.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a lansat o ediție specială nouă pentru Puma, numită Vivid Ruby Edition. Noua ediție aduce o nuanță nouă, alături de opțiunea de a avea plafonul vopsit în două culori diferite și de a avea accente negre.

Ford Puma, crossover-ul compact produs la Craiova, primește o nouă ediție specială. Aceasta este botezată Vivid Ruby Edition și, așa cum sugerează chiar numele, aduce o vopsea nouă la exterior. Mai exact, este vorba despre o nuanță de roz închis, despre care Ford spune că este o evoluției a nuanței Hot Magenta.

Noua vopsea este presărată cu fulgi metalici, care pot fi observați foarte clar pe timpul zilei, iar în timpul nopții culoarea devine roșu închis. Vopseaua specială este oferită în combinație cu un plafon care poate fi vopsit în negru sau în alb.

Tot aici avem și accente negre la exterior pentru oglinzi și protecțiile pentru aripi, iar exteriorul este completat de jante de 18 inch. Și acestea pot avea accente negre sau albe, în funcție de alegerea clientului.

La interior, scaunele prezintă cusături vopsite în culoarea exteriorului, alături de cusături contrastante albe. Ele sunt îmbrăcate în piele sintetică Partial Premium Sensico, iar aici găsim mai multe dotări oferite la pachet cu noua ediție, precum: un instrumentar digital de 12.3 inch, ecran central tactil de 8 inch, sistem audio B&O, volan încălzit și hayon acționat electric, printre altele.

Noul Ford Puma Vivid Ruby Edition este disponibil cu motorizarea pe benzină, microhibridă de 1.0 litri, în două variante de putere: 125 de cai putere sau 155 de cai putere.

Motorul poate fi cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte sau la o cutie automată cu dublu ambreiaj și cu 7 trepte. La fel ca echiparea ST Line, noua ediție specială este echipată cu suspensie sport.

Ford Puma Vivid Ruby Edition este disponibil deja pe piața din Marea Britanie. Acolo, prețul de pornire al noului model este de 29.770 de lire sterline. Este foarte probabil ca noua ediție specială să ajungă și în celelalte țări din Europa.

via Ford

Comentarii (4)

  • cu băţ schimbător de viteze ca la Ford T 1800 toamna.

    Mda...

    Să mai vii în 202x cu manuală... ruşinos e puţin spus
    3 13
  • Seriff
    Sa aiba toti dementii ca Mike acces la internet e si mai rusinos.
    9 1
  • @AM... vă rog...

    Mulţumesc.
    2 4
  • @Mike, nu merge cu linguseala aici.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru