Noul Ford Ranger Raptor va fi prezentat în februarie 2022

de Tiberiu Safta
Vineri, 26.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american tocmai a lansat noua generație Ford Ranger. Aceasta va fi oferită și în versiunea de performanță Raptor, începând cu 2022. Prezentarea va avea loc în luna februarie.

Odată cu lansarea noii generații Ford Ranger, marca americană a prezentat și un teaser cu versiunea Raptor. Aceasta va fi prezentată în luna februarie a anului viitor, conform informațiilor oferite pe site-ul Ford din Australia.

În clipul oferit de aceștia se poate auzi motorul pe care noul Ford Ranger Raptor îl va avea. Se pare că noua generație a lui Ranger Raptor va avea un propulsor pe benzină. Actualul Ranger Raptor are un motor diesel twin-turbo.

Ford nu a oferit informații despre motorizarea noului Ranger Raptor. În schimb, conform unor informații din presa de specialitate, este posibil să fie vorba despre două motoare. Unul dintre acestea ar fi un propulsor V6 de 3.0 litri twin-turbo preluat de pe modelul Explorer ST. Acesta dezvoltă 400 de cai putere și un cuplu de 563 Nm.

A doua variantă ar putea fi motorul V6 de 2.7 litri twin-turbo introdus de noul Bronco. Propulsorul acesta dezvoltă 330 de cai putere și un cuplu de 563 Nm.

Este de așteptat ca Ranger Raptor să primească modificări și la exterior.

Mașina va avea aripi față mai late, precum și o grilă mai lată, cu un design mai agresiv față de un Ranger standard. Schimbări vor fi și la suspensie, care va fi modificată special pentru o capabilitate off-road mai mare. De asemenea, cutia de viteze automată cu 10 trepte ar putea să își găsească loc și aici.

Mașina va fi prezentată în februarie 2022. 

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru