Noul Hyundai i10 facelift: față retușată și ecran de 4.2 inch pentru instrumentarul de bord

de Alexandru Monenciu
Luni, 27.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primele imagini și informații despre noul i10 facelift. Designul exterior a fost revizuit, iar gama include în continuare și o versiune cu valențe sportive i10 N Line.

Actuala generație Hyundai i10 a debutat în 2019. Acum, a venit momentul ca micuțul model al producătorului asiatic să primească un facelift.

Înainte de toate, avem faruri revizuite, o semnătură LED nouă, luminile de zi cu LED au fost integrate în grila frontală (retușată și ea), iar stopurile propun și ele un design nou. Tot un design nou au și jantele cu diametrul de 15 inch.

Paleta de culori exterioare include 9 nuanțe, dintre care 2 sunt noi: Gri Lumen și Albastru Meta.

Clienții vor avea, în continuare, la dispoziție o versiune cu valențe sportive i10 N Line. Aceasta propune spoilere exclusive, o serie de accente roșii și jante de 16 inch.

Pentru interiorul noului i10 facelift, Hyundai a pregătit un ecran de 4.2 inch pentru instrumentarul de bord, display central de 8 inch preluat de la versiunea pre-facelift și actualizări over-the-air pentru hărțile sistemului de navigație.

Pachetul Purple aduce tapițerie din tartan și o serie de accente interioare mov.

În continuare, portbagajul are un volum de încărcare cuprins între 252 și 1.050 de litri.

Ultimele, dar nu cele din urmă, sistemele de asistență Hyundai Smart Sense au fost și ele îmbunătățite.

Spre exemplu, sistemul Forward Collision Avoidance Assist recunoaște acum și bicicliștii.

Producția noului Hyundai i10 facelift va debuta în aprilie 2023, la uzina din Izmit, Turcia. Primele exemplare vor ajunge în reprezentanțele din Europa în a doua parte a anului curent.

via Hyundai

Comentarii (1)

  • interesant de stiut este daca stergatorul spate are tot o singura viteza, continua sau in sfarsit au introdus si una intermitenta.
    in rest optionale cu tona, multe fiind chiar inutile.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru