Noul Hyundai i20 va fi oferit şi în variantă break

de Bogdan Mirică
Luni, 27.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai vrea să extindă gama noii generaţii i20. Printre primele variante pe care producătorul coreean le are în vedere se numără şi un break.

Hyundai îşi doreşte să atingă o masă cât mai mare de clienţi cu produsele sale, motiv pentru care se află într-o continuă extindere a gamei. Pe lista coreenilor se află şi un nou derivat de caroserie al noului i20.

Noul Hyundai i20: detalii şi imagini oficiale

Noua generaţie a fost dezvăluită oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris, în această toamnă şi, odată cu această ocazie, a fost anunţat şi un nou derivat de caroserie. Pe lângă varianta coupe, anunţată deja de un prim teaser, Hyundai vrea să ofere şi un i20 break.

Informaţia a fost transmisă de Thomas Buerkle, şeful biroului european de design Hyundai, care asigură clienţii din segmentul B despre posibilitatea oferirii unei variante mai versatile. Break-ul va combina aspectul unui shooting brake cu utilizarea inteligentă a unei maşini de familie.

Urmareste Automarket
Buerkle nu a oferit informaţii despre o posibilă variantă cu gardă la sol mai înaltă, adică despre un potenţial crossover, capabil să se dueleze cu Renault Captur, însă acest tip de maşină a fost deja anticipată de conceptul Intrado.

Gama lui i20 se va înmulţi şi cu o versiune de performanţă, creată sub umbrela diviziei de performanţă N, folosind tehnologie împrumutată din WRC.

Comentarii (1)

  • Suleyman Cunoscatoru
    Asteptam poze.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru