Noul Jeep Avenger 4xe, versiune mild-hybrid cu tracțiune integrală

de Tiberiu Safta
Luni, 26.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a prezentat oficial o nouă versiune pentru modelul Avenger. Acesta se numește Avenger 4xe și primește un propulsor mild-hybrid, precum și tracțiune integrală.

Constructorul american a lansat o nouă versiune pentru Avenger, disponibil până acum în versiuni electrice, cu motor pe benzină și cu motor mild-hybrid. Noua versiune se numește Avenger 4xe și este, astfel, cel mai nou membru din seria de modele care beneficiază de tehnologia hibridă 4xe. În cazul noului model, acesta are sub capotă un motor cu sistem mild-hybrid de 48 de volți.

Astfel, avem un motor pe benzină de 136 de cai putere, cuplat la două motoare electrice, care produc câte 28.5 cai putere, unul pentru fiecare punte. Deocamdată, Jeep nu a dezvăluit puterea totală a propulsorului și nici performanțele noii versiuni.

Noul model primește și tehnologia Power Looping, prin care tracțiunea integrală este permanentă, indiferent de nivelul de încărcare a bateriei. De asemenea, propulsorul este cuplat la o cutie automată cu 6 trepte și cu ambreiaj dublu.

În afară de propulsor, noul Jeep Avenger 4xe este neschimbat față de celelalte versiuni. Comenzile pentru noua versiune vor fi deschise în a doua jumătate din 2024.

via Jeep

Comentarii (1)

  • George Simion
    dulap de 150 de cai? adevarul e ca ursul nu alearga prea repede in paduri.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru