Noul McLaren Senna GTR este aici: V8 biturbo de 825 cai putere, cuplu de 800 Nm și 75 de exemplare asamblate manual

de Paul Cosma
Vineri, 08.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit noul Senna GTR, modelul dezvoltat special pentru circuit, care va fi produs în doar 75 de exemplare. McLaren Senna GTR este echipat cu un V8 biturbo de 4.0 litri care dezvoltă 825 de cai putere și un cuplu de 800 Nm, la o greutate de 1.188 de kilograme.

După conceptul de la Geneva, britanicii de la McLaren au prezentat acum noul model Senna GTR, dezvoltat exclusiv pentru circuit.

Cu 10 kilograme mai ușor decât varianta standard, McLaren Senna GTR promite mai multă putere și o apăsare aerodinamică de peste 1.000 kg.

McLaren spune că Senna GTR beneficiază de cel mai puternic V8 biturbo al său, cu 825 de cai putere (cu 25 mai mult decât Senna) și care dezvoltă un cuplu de 800 Nm la o greutate de 1.188 de kilograme.

Toate cele 75 de exemplare care vor fi asamblate manual la fabrica din Woking au fost deja vândute, prețul fiind de 1.1 milioane de lire sterline fără taxe. Primele unități vor fi livrate în luna septembrie 2019.

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru