Noul Mercedes-Benz GLS facelift: grilă nouă și motorizări mild-hybrid

de Alexandru Monenciu
Marti, 04.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul GLS facelift. SUV-ul a primit o serie de noutăți de design, atât la exterior cât și la interior.

Germanii de la Mercedes-Benz continuă procesul de îmbunătățire a SUV-urilor din portofoliu. Astfel, după ce am făcut cunoștință cu noile GLA facelift, GLB facelift și GLE facelift, acum a venit momentul să vedem ce noutăți aduce GLS facelift.

În primul rând, echipa de creație i-a pregătit o grilă frontală nouă (cu patru elemente dispuse orizontal) finisată în nuanța Argintiu Shadow, spoiler frontal mai proeminent, prize de aer revizuite, stopuri noi și jante de 20 de inch în culoarea Gri Himalaya.

Trecem la interior și menționăm două culori noi pentru tapițeria din piele, Bej Catalana și Maro Bahia, ornamentele din lemn de tei și mai multe opțiuni de personalizare pentru sistemul multimedia MBUX.

A fost încorporat un nou mod Off-Road, dar și un sistem Trailer Maneuvering Assist.

Configurația cu 7 locuri este standard pentru noul Mercedes-Benz GLS facelift.

VERSIUNI NON-AMG CU PUTERI CUPRINSE ÎNTRE 269 ȘI 517 CP

În Europa, SUV-ul german este disponibil în versiunile GLS 450 4Matic, GLS 580 4Matic, GLS 350d 4Matic și GLS 450d 4Matic.


Puterile sunt cuprinse între 269 și 517 CP și, indiferent de versiunea aleasă, primești un sistem mild-hybrid la 48V care plusează cu 20 CP și 200 Nm (250 Nm în cazul lui GLS 580).

În ceea ce privește noul Mercedes-AMG GLS 63 4Matic+ facelift, acesta propune o semnătură LED diferită pentru stopuri, iar paleta de culori exterioare a fost extinsă (Gri Manufaktur Alpine și Albastru Sodalite Metallic).

Lista cu dotări standard include acum echipamente ca trapă panoramică, sistem de evacuare AMG Performance, sistem audio Burmester și scaune față încălzite și ventilate. De asemenea, suspensia, diferențialul și sistemul de tracțiune au fost revizuite.

Sub capota acestui model regăsim în continuare un motor V8 de 4.0 litri, twin-turbo, care dezvoltă 612 CP și 850 Nm. Și în cazul său, sistemul mild-hybrid la 48V plusează cu 22 CP și 250 Nm pentru o scurtă perioadă de timp.

În aceste condiții, GLS 63 4Matic+ atinge 100 de km/h în 4.2 secunde și o viteză maximă limitată la 280 km/h.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • Exterior arata ca un GLB mai cu steroizi!La fel de bont!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru