Noul Volkswagen Golf 8 facelift a intrat în producție, la uzina din Wolfsburg

de Alexandru Monenciu
Luni, 15.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen anunță că noul Golf facelift a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Wolfsburg, Germania. Primul exemplar finalizat a fost un Golf Style, vopsit în nuanța exterioară Albastru Anemone Metallic.

Din 1974 și până în prezent, constructorul german de automobile a livrat peste 37 de milioane de exemplare Golf. Peste jumătate dintre ele au fost asamblate la uzina principală din Wolfsburg, casa germanilor de la Volkswagen.

Acum, la aproape 50 de ani de la primul Golf, Volkswagen anunță intrarea în producție a noului Golf 8 facelift, la uzina din Wolfsburg. Primul exemplar Golf 8 facelift care a părăsit linia de asamblare este un Golf Style, vopsit în nuanța exterioară Albastru Anemone Metallic.

La începutul anului, Golf 8 a primit un facelift. Lista cu noutăți include faruri revizuite, logo frontal iluminat, stopuri cu design nou, sistem multimedia îmbunătățit și două versiuni plug-in hybrid care pot parcurge peste 100 de kilometri în modul pur electric.

via Volkswagen

Comentarii (1)

  • Lista cu noutăți include: butoane clasice pe volan.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru