Noul Volvo XC40 ne arată posteriorul: o imagine teaser trădează liniile spate ale celui mai mic SUV suedez

de Bogdan Mirică
Miercuri, 26.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a publicat accidental un teaser al viitorului XC40, cel mai mic SUV al său. Imaginea trădează înrudirea estetică cu prototipul 40.1, prezentat anul trecut.

Suntem tot mai aproape de al treilea SUV al familiei Volvo. Micul XC40 este gata de lansare, iar internetul nu iartă nici o scurgere de informații. Cea mai recentă vine din partea Volvo Germania, care a publicat accidental pe contul său de Instagram o imagine cu posteriorul mașinii. Imaginea a dispărut, însă nu suficient de repede încât să nu poată fi preluată de site-urile de specialitate.

Chiar dacă vorbim despre un teaser, putem spune că acesta trădează aspectul posterior al celui mai mic SUV Volvo. Un posterior care se apropie foarte mult de cel al conceptului 40.1, dezvăluit de Volvo în urmă cu un an. Se pare că modelul de serie va prelua stopurile LED foarte subțiri, montate pe ultimul rând de stâlpi, și evacuarea trapezoidală. Partea frontală va rezona puternic cu cea a fraților mai mari, XC90 și XC60, și nu va uita de semnătura LED specifică, denumită „Ciocanul lui Thor”.

Volvo va oferi noul XC40 într-o singură culoare de caroserie sau cu un acoperiș contrastant.

Noul XC40 va fi primul model dezvoltat pe platforma modulară CMA, care, deși este mai mică decât SPA, adică cea folosită pentru modelele XC90, V90 și S90, va avea componente comune. Potrivit Volvo, cele două platforme vor avea în comun sistemul multimedia, sistemele de siguranță și cele de ventilație și aer condiționat.

Comentarii (1)

  • Ce mare secret, este o versiune mai mica a lui XC60, care este o versiune redusa a lui XC90. Matrioska sa traiasca!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru