Nume grele la Central European Rally 2008

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 10.03.2008
"Raliul de Consolare" organizat de ASO in Romania si Ungaria in aprilie va aduce la start toate vedetele rally raid-ului.

Esential

70 de echipaje auto au confirmat pana acum participarea in Central European Rally.

Raliul Europei Centrale, care se va desfasura in Romania si Ungaria intre 20 si 26 aprilie, aduna deja la start concurenti de vaza ai motorsportului in general si al rally-raid-ului in special. Astfel, organizatorii au anuntat deja inscrierea in concurs a 70 de echipaje auto, a 110 motociclete si a 37 de camioane.

Printre vedetele care vor participa la categoria auto se vor numara Bruno Saby, Guerlain Chicherit si Nasser Al Attiyah (BMW X-raid Team), Roby Gordon (Hummer) sau Jean-Louis Schlesser. Nu vor lipsi, de asemenea, nici "greii" Stephane Peterhansel, Luc Alphand si Nani Roma (Mitsubishi) sau Carlos Sainz si Giniel de Villiers (Volkswagen).

La categoria moto au confirmat deja participarea Cyryil Despres, Marc Coma, David Casteu, Francisco Lopez, David Fretigne si Hans Stacey.

Comentarii (1)

  • ...
    :)))). raliul se va desfasura in Ungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaria - Romania... adica doar vreo 100 de km in romania si restu la aia... :(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru