OFICIAL: Imagini cu viitorul Audi e-tron Sportback facelift în timpul testelor de iarnă

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 09.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Ingolstadt a publicat o serie de imagini cu viitorul e-tron Sportback facelift din timpul testelor în condiții de iarnă. Acestea se desfășoară la centrul KALT 1 din Laponia.

Prototipurile viitorului Audi e-tron Sportback facelift au fost surprinse de câteva ori în teste, dar primele imagini oficiale au fost publicate de-abia acum de către producătorul din Ingolstadt. Acestea sunt din timpul testelor în condiții de iarnă.

Audi testează noul model, alături de cel pre-facelift, la centrul KALT 1 din Laponia. Acesta se întinde pe o suprafață de 3.600 de hectare, are spații pentru birouri, un hotel și un circuit (împărțit în mai multe secțiuni) cu o lungime de 83 de kilometri.

Așa cum se poate observa, germanii au camuflat partea frontală și cea din spate, semn ca aici vor fi majoritatea noutăților.

Zvonurile vorbesc și despre posibilitatea ca acest facelift să aducă și o baterie mai mare, caz în care autonomia ar urma să crească la circa 600 de kilometri.

via Audi

Comentarii (2)

  • @AM: pe bune, eu cred ca ar trebui sa mai schimbati un pic politica editoriala, incepand cu momentul asta. Nu de altceva, dar lucrurile se schimba cu o viteza ametitoare:

    Ieri, bursa de metale de la Londra a mai născut un „star”: nichelul. Tranzacțiile cu nichel au fost oprite după ce prețul s-a dublat pentru contractele la termen ajungând la 100.000 dolari pentru o tonă.

    https://ziaristii.com/japonezii-au-prins-pe-rusi-descoperiti-si-vor-sa-si-recupereze-insulele-kurile-ocupate-de-sovietici-cel-de-al-doilea-razboi-mondial/

    PS: cum era Edica, Mihai, si alti zevzeci? Se ieftinesc bateriile? :)
    6 1
  • Scuze, am pus linkul gresit...

    https://www.rfi.ro/economie-143276-nichel-noua-victima-razboi-ucraina-producatori-vehicule-electrice
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru