OFICIAL: Noul Volkswagen ID. Buzz va fi dezvăluit în 9 martie

de Tiberiu Safta
Sambata, 08.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunțat că noul ID. Buzz va debuta oficial în data de 9 martie. CEO-ul constructorului german, Herbert Diess, a publicat o postare pe Twitter cu mesajul „Legenda se întoarce”, însoțită de data lansării.

După mai multe luni de speculații și de materiale teaser, noul Volkswagen ID. Buzz va fi dezvăluit oficial în 9 martie. Acest anunț a fost făcut public chiar de către CEO-ul Volkswagen, Herbert Diess, într-o postare pe Twitter, cu mesajul „Legenda se întoarce”. Alături am putut vedea o schiță digitală a modelului electric.

Dezvoltarea lui ID. Buzz a început încă din 2016, atunci când Volkswagen a prezentat conceptul Budd-e. Un an mai târziu, a fost dezvăluit și primul concept ID. Buzz. Din pozele spion apărute pe internet se poate observa că viitoarea versiune de serie păstrează, în mare parte, același design ca și conceptul prezentat în 2017.

Noul Volkswagen ID. Buzz va deveni al cincilea produs 100% electric din gama de modele a constructorului german, după ID.3, ID.4, ID.5 și ID.6. Cel din urmă model este comercializat exclusiv pe piața auto din China. Noul model electric va fi produs în variantă de transport marfă și transport pasageri.

În viitor, după lansarea din 9 martie, va exista și o versiune Camper Van.

Deocamdată nu se cunosc cu exactitate datele tehnice. Din speculațiile anterioare, noul ID. Buzz va avea un propulsor electric care oferă până la 400 de cai putere și va putea fi oferit și cu tracțiune integrală. Toate detaliile tehnice, precum și prețurile vor fi dezvăluite odată cu debutul lui ID. Buzz în 9 martie.

via Motor1

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Tare am vrea să vedem ID.6 adus în Europa
    4 7
  • Edică, suspectez că-ți place colorația curcubeu a camuflajului lgbtqr-etc. :-)
    Mai lipsește doar unicornul roz-electrizant, dar p-ăla o să-l vezi sigur la al 3-lea booster.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru