OFICIAL: Primele imagini cu viitorul Maserati GranCabrio. Va primi și versiune electrică

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 26.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a publicat primele imagini oficiale cu viitorul GranCabrio, varianta decapotabilă a lui GranTurismo. Debutul este programat pentru 2023.

Văzut deja în teste de fotografii amatori, viitorul Maserati GranCabrio apare acum în primele imagini oficiale, acoperit, desigur, folie de camuflaj. Odată cu publicarea acestor imagini, constructorul italian de automobile a confirmat că debutul este programat pentru 2023.

Din câte se pare, noul GranCabrio va utiliza o grilă puțin diferită de cea a coupe-ului.

Cel mai probabil, varianta decapotabilă va prelua motorizările lui GranTurismo. Mai exact, versiunile cu 490 CP și 550 CP ale unității V6 twin-turbo, de 3.0 litri. Atunci când este echipat cu aceasta din urmă, GranTurismo atinge 100 de km/h în 3.3 secunde, dar GranCabrio nu va avea aceleași performanțe.

Maserati a dezvăluit deja că gama va include și o versiune cu zero emisii. Aceasta va fi echipată cu sistemul de propulsie a lui GranTurismo Folgore, cu 761 CP și 1.350 Nm.

Așa cum spuneam, debutul este programat pentru anul viitor.

via Maserati

Comentarii (2)

  • Fain automobil
    1 0
  • Tot ce-ti poti dori e un Maserati decapotabil cu o herghelie de cai dar electric.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru