OFICIAL: Viitoarea generație Subaru WRX debutează în 10 septembrie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 25.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a confirmat o nouă dată de lansare pentru viitoarea generație WRX. Sedanul cu pedigree de curse va debuta în 10 septembrie.

În ultimele luni, Subaru a publicat mai multe imagini teaser cu viitoarea generație WRX. Celebrul model trebuia să debuteze în 19 august, cu ocazia Salonului Auto de la New York, dar evenimentul a fost anulat din cauza înmulțirii cazurilor de infectări cu tulpina Delta a virusului SARS-CoV-2.

Prezentarea noului Subaru WRX a fost, așadar, amânată. Producătorul japonez a confirmat acum o nouă dată de lansare: 10 septembrie.

Chiar dacă nu va fi comercializat în Europa, modelul nipon are în continuare foarte mulți fani pe Bătrânul Continent. Din păcate, Subaru nu a oferit mai multe detalii despre acest nou WRX, dar știm că pachetul va include o transmisie manuală cu șase trepte.

În ceea ce privește sistemul de propulsie, cel mai probabil vorbim de motorul boxer de 2.4 litri care echipează în prezent modelele Legacy și Outback. Desigur, în cazul lui WRX va dezvolta mai mulți cai putere, undeva în jur de 300 CP.

Ulterior, Subaru va lansa și versiunea mai puternică WRX STI care, potrivit unor informații recente, ar urma să dispună de 345 CP.

via Subaru

Comentarii (2)

  • uzata moral dinainte de lansare
    7 0
  • Seriff
    @alex_cu_a_mic, e atat de uzata incat Edikk nu isi permite nici o macheta cu masina respectiva
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru