OFICIAL: Viitorul BMW M5 Touring sosește în 2024

de Alexandru Monenciu
Luni, 26.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW M confirmă lansarea unei noi generații M5. Mai mult, modelul de performanță va fi disponibil și într-o variantă break sau, cu alte cuvinte, M5 Touring. Debutul este programat pentru anul viitor.

Divizia de performanță a constructorului din Munchen oferă o serie de noi detalii despre viitoarea generație M5. În următoarele zile, prototipurile, camuflate desigur, vor putea fi zărite pe drumurile publice.

Ele vor fi testate, de asemenea, la sediul BMW M din Garching dar și pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.

Totodată, BMW M a confirmat că noua generație M5 va fi disponibilă și într-o versiune Touring. Sau, cu alte cuvinte, clienții vor putea opta pentru un M5 break. El va avea același sistem de propulsie parțial electrificat, la fel ca versiunea sedan.

Primul BMW M5 Touring a debutat în 1992, fiind bazat pe a doua iterație M5. În 2007, cea de-a patra generație M5 a primit, la rândul său, o versiune Touring.

Debutul noului BMW M5 Touring este programat pentru anul 2024.

via BMW

Comentarii (2)

  • Octavian
    În sfârșit o masina adevărat chiar dacă este hybrid
    2 1
  • inexorabil
    În materie de break-uri “executive” de (înaltă) performanţă ale Triadei, parcă niciunul n-a fost şi, cel mai probabil, nici nu va mai fi aidoma lui RS 6 5.0 V10 (bi)TFSI. Adică la fel de incitant cinetic. Başca la fel de armonios “desenat”.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru