Opel pregătește versiuni electrice pentru Crossland și Grandland

de Alexandru Monenciu
Joi, 09.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarele generații Opel Crossland și Grandland vor fi disponibile și într-o versiune pur electrică. Anunțul a fost făcut chiar de șeful companiei, Florian Huettl.

2024 va fi un an important pentru constructorul din Russelsheim. Nu numai că împlinește 125 de activitate, dar pregătește și câteva surprize pentru fanii mărcii.

Cu ocazia Automobilwoche Congress din Berlin, șeful Opel, Florian Huettl, a anunțat că viitoarele generații Crossland și Grandland vor putea fi comandate și într-o versiune 100% electrică.

Noul Grandland va fi produs la uzina Eisenach din Thuringia și va fi bazat pe arhitectura STLA Medium. Aceasta promite autonomii de până la 700 de kilometri cu o singură încărcare.

Totodată, șeful producătorului din Russelsheim a mai declarat că, până la finalul anului viitor, Opel intenționează să ofere versiuni electrice pentru fiecare model din portofoliu.

via Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru