Opel: Producția modelului Crossland a depășit 500.000 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Luni, 27.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel anunță că producția modelului Crossland a atins și depășit borna de 500.000 de exemplare. SUV-ul este produs la uzina din Zaragoza, Spania.

Opel Crossland a debutat în 2017 și a fost, încă de la început, un succes. Acum, la 5 ani de la acel moment, producția SUV-ului a atins și depășit o bornă importantă.

Constructorul din Russelheim anunță că a produs mai bine de 500.000 de exemplare Crossland. Acest model este asamblat la uzina din Zaragoza, Spania.

Totodată, Opel a declarat că succesorul lui Crossland va avea, cel puțin, o versiune electrificată. Din 2028, marca germană va comercializa în Europa numai modele cu zero emisii.

via Opel

Comentarii (9)

  • ADNOpel/Merc
    Opel a murit demult,o coaja urâta cu aer mortuar,ce este in sufletul angajaților când ansambleaza așa ceva?la ce mașini făceau odată.
    10 18
  • Somebody
    Am avut o praștie din asta, prin diverse conjuncturi... Vre-o 10k km am făcut cu ea. O praștie cum n-am putut vedea vreodată. Singurul lucru bun erau scaunele AGR.
    Motorul de 1.2
    Autimat.
    O cutie pe care nu am înțeles-o niciodată cum funcționează. Când aveam nevoie de putere era fleașca (sau mai bine zis FL...asca). Când voiam sa merg liniștit se ambition sa îmi dea power. Dacă se poate numi Power la un 1.2 cu acea mini turbina.
    A/C funcționa atâta vreme cât apăsați peda de accelerație. La ralanty îmi baga o briza de aer cald cum n-ai văz.
    Aveam senzația ca se răstoarnă la fiecare curbă. Dar ea încăpățânata... Nu se lasă răsturnată.
    O direcție mai prost gândită decât la martiriul Mariz.
    Frânele erau bune.

    Nie wieder Opelu' lu Fritz cu Blitz.

    Chiar asa... Mai e vre-o masina care sa fie masina pe la Opel?
    10 8
  • Probabil ca se gandesc ca ti-ar sta bine in ea. In pozitia normala. Cu picioarele inainte.
    10 9
  • ADNMercedes
    Ăla care zice pătește și te duce pe tine saraki.
    2 4
  • Seriff
    ''Din 2028, marca germană va comercializa în Europa numai modele cu zero emisii.''
    Ei abia vand termice si au pretentia sa se le cumpere lumea modelele cu zero emisii, nu au un hybrid in gama dar viseaza ca vor face doar masini cu 0 emisii:))
    7 12
  • Gheorghe
    @Seriff Exista Opel Astra Plug in Hybrid
    Grandland Plug in hybrid
    Corsa E
    Mokka E
    Zafira E
    Combo E
    din 2024 o versiune electrica a lui Astra cum poti sa spui ca nu are masini hybrid si electrice
    8 4
  • Seriff
    Ma refer strict la Hybrid normal ca nu au, nu plug in, Zafira E si Combo E nu exista decat pe site, in realitate nu se pot produce.
    5 2
  • Traian
    Nu stiu ce experiente ati avut voi cu Crossland sau in ce conditii, dar eu am una de 3 ani deja si este excelenta, sunt foarte multumit de ea. Ca unii nu inteleg cum functioneaza un climatronic modern sau o cutie automata cu convertizor (este Aisin apropo) asta nu e vina masinii. In rest ce-ar mai fi de adaugat: consum super mic fie vara fie iarna, confort la drum si zero probleme in 55000 km, nu cred ca e rau deloc. Mno acu, daca unora asta le place, sa porcaiasca gratuit marca Opel, cine sunt eu sa le stric damblaua?
    11 3
  • @Traian
    Da , exact. Unii au o placere kinki sa dea cu noroi in Opel. Eu pot sa spun ca pt mine e mult peste VW la fiabilitate si ca raport calitate pret, pai o Insignia facelift 2013-2014 are ecran tactil si mouse pad in stil audi a8 , ceva ce mercedes sau bmw nu aveau in anii aia. Am ramas suprins ce solida si misto e o Insignia comparativ cu un E class din acelasi an de passat numai zic , e cu 10 ani in urma ; bine , normal ca luxul e la alt nivel in Mercedes dar ideea preconceputa despre Opel o aveam din cauza unora ca idiotii de mai sus care vb aiurea si ei merg cu troleul.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru