(P) Castrol, partener exclusiv Renault

de Automarket.ro
Joi, 24.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Începând cu 1 ianuarie 2020, Renault și Castrol își combină expertiza tehnică și experiența colaborării pe circuitul de F1 pentru a furniza o serie de uleiuri de motor, special adaptate pentru vehiculele Renault.

Obiectivul comun este acela de a satisface cerințele actuale și viitoare ale clienților noștri, oferind produse și servicii inovatoare. 98,5% din fluidele Renault F1 sunt furnizate de Castrol: ulei de motor, ulei hidraulic, ulei pentru cutia de viteze, ulei pentru suspensii, lichid de frână, vaseline pentru piulițele roților.

ÎNTREȚINERE UȘOARĂ A VEHICULULUI

Renault și Castrol au dezvoltat împreună o gamă simplificată, concepută pentru a se adapta tuturor stilurilor de condus și utilizare a vehiculului.

Gama RN-SPEC te va acompania în călătoriile zilnice, în timp ce gamele R-SPORT te vor ajuta să faci față cerințelor extreme de condus. Beneficiind de o ofertă clară pentru fiecare cerință, ambele companii au lucrat împreună pentru a face întreținerea vehiculelor mai simplă pentru clienții noștri.

GAMA RN-SPEC

Special concepută pentru a îndeplini cele mai riguroase cerințe ale ingineriei Renault.

GAMA R-SPORT & Alpine

Special dedicată vehiculelor RS și Alpine și adaptată pentru folosirea în condiții extreme.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru