(P) Staţii de încărcare pentru maşini electrice

de Automarket.ro
Vineri, 19.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romstal IMEX vine în sprijinul dezvoltării infrastucturii dedicate maşinilor electrice, oferind pentru piaţa românească soluţii de încărcare de la doi producători europeni de tradiţie din acest domeniu, atât pentru sectorul privat (garaje şi locuinţe individuale), cat si pentru zonele semi-publice şi publice (hoteluri, clădiri de birouri, centre comerciale, parcări publice).

Staţiile de încărcare oferite, ce folosesc prize la standardul de încărcare AC tip 2, au fost testate cu toate modelele de maşini electrice de pe piaţă din acest moment, dovedindu-se a fi soluţii rapide de încărcare, fiabile şi uşor de configurat.

În funcţie de racordul electric disponibil în locul instalării, puterea de încărcare poate fi setată, pentru rezidenţial sau privat, între 3,5 kW (230V;16A) şi 7 kW (230V;32A) iar pentru semi-public şi public puterea poate fi între 11 kW (400V;16A) şi 22 kW (400V;32A). De asemenea, pentru încărcarea simultană a două autovehicule electrice există posibilitatea montării a doua prize tip 2 de 11 kW sau 22 kW, în special în cazul zonelor de încărcare publice.

Montajul acestor echipamente se poate face, de exemplu, în interior direct pe peretele unui garaj sau în exterior pe piloni metalici care vin ca accesorii suplimentare. Staţiile sunt protejate de contactul cu praful şi apa având carcase rezistente, construite la standardul de protecţie IP54.

Urmareste Automarket
Intervalul temperaturii de funcţionare este de -25°C până la 50°C, iar umiditatea relativă permisă este cuprinsă între 5% şi 95%.
Statusului de funcţionare şi erorile sunt indicate cu LED-uri.

Opţional, staţiile de încărcare pentru maşini electrice pot fi comandate cu interfaţă web, software de configurare, modul RFID (identificare prin frecvenţa radio) şi carduri de autentificare RFID. Aceste facilitaţi permit operatorilor din domeniul semi-public şi public să administreze facil o reţea de staţii de încărcare, având control asupra accesului utilizatorilor la staţii, să contorizeze energia utilizată la încărcarea maşinilor, să ofere posibilitatea rezervării staţiei de încărcare de către utilizator la o anumită oră şi pentru un anumit interval de timp şi nu în ultimul rând, atunci când numărul maşinilor electrice va creşte, să poată factura pentru încărcarea maşinilor.

Mai multe detalii aici.

Comentarii (2)

  • Cica cablu Type 2 1660 lei.
    Pe bune, Romstal ??!!
    Asta e jecmaneala pe fata.
    Pe Amazon sau alte stie uri sunt cele mai scumpe 700 - 1000 Lei tot de 4m si 32A.
    4 0
  • Pai frate astia de unde crezi xca cumpara??sint asa de comozi ca nu se mai deranjeaza sa ia legatura direct cu furnizorii...si de ce sa se mai deranjeze ca doar romanul inghitre tot ce i se baga sub barba fara a pune prea multe intrebari
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru