Pagani prezintă un nou exemplar unicat: Huayra Dinamica Evo

de Alexandru Monenciu
Vineri, 17.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagani a publicat o serie de imagini cu cel mai nou exemplar unicat. Numele său este Huayra Dinamica Evo și a fost creat de către divizia Pagani Grandi Complicazioni.

Oamenii cu sume mari de bani în conturi își comandă o Pagani Huayra. Cei cu sume foarte mari optează pentru un exemplar unicat, bazat pe o Huayra. Cum este și cazul clientului care a comandat mașina din imagini.

Aceasta este noua Pagani Huayra Dinamica Evo, cel mai recent exemplar unicat, creat de către divizia Pagani Grandi Complicazioni.

Italienii au publicat o serie de imagini pe contul lor oficial de Instagram, dar, din păcate, nu au oferit mai multe detalii despre această mașină unică. Putem observa, doar, că exteriorul a fost vopsit într-o nuanță de maro cu accente aurii.

În rest, putem presupune că la bază avem un Huayra Roadster BC. În acest caz, sub capotă regăsim un motor V12 de 6.0 litri, twin-turbo, care dezvoltă 802 CP și 1.050 Nm.

Așa cum bine știi, producția modelului Huayra Roadster BC este limitată la 40 de exemplare.

via Pagani

Comentarii (4)

  • 4 ţevi de eşapament pentru că poluează de 4 ori mai mult decât termica normală de serie mare

    Degeaba e frumoasă dacă e găunoasă
    3 9
  • Mircea Badea
    dar cand se va apuca de treburi serioase, adica electrice?
    si arata prea retro...mai ales interiorul..
    3 6
  • oricine
    E o sculptură dinamică de aceea este și unicat, și probabil că va sta într-un leaving (sufragerie pentru electricoshii ofticoshi), iar poluarea va fi la urcatul și coborâtul de pe platforma de transport. Din păcate, unii nu au cum să înțeleagă o formă de frumusețe și se gândesc cât îi costă benzina până la piață când își cumpără cartofi și ceafă de porc.
    6 0
  • Sincer, bordul zici ca este luat din palatele rromilor
    Cine-si cumpăra o asemenea mașina, nu va utiliza toți caii, ea trebuie arătată, nu alergata la maxim. De ceva timp, o astfel de mașină reprezintă o investiție de aceea nu va polua.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru