Pagani Zonda HP Barchetta: ediție specială pentru fondatorul Horacio Pagani

de Cornel Șocariciu
Luni, 21.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pagani mai lansează o ediție specială pentru Zonda. De această dată, italienii vin cu Zonda HP Barchetta, un exemplar special dezvoltat pentru fondatorul Horacio Pagani.

Constructorul Pagani a fost destul de ocupat în ultima perioadă. La finalul lunii trecute, italienii au prezentat modelele Zonda Fantasma Evo și Zonda Riviera.

Acum, Pagani continuă să uimească prin lansarea lui Zonda HP Barchetta, o mașină unică, dezvoltată special pentru fondatorul Horacio Pagani. Exemplarul gândit de italieni integrează un parbriz mai îngust, iar roțile spate sunt parțial acoperite. În același timp, Pagani a "încălțat" jantele lui Zonda HP Barchetta cu pneuri Pirelli P Zero Corsa.

Interiorul oferă o tapițerie specială cu elemente în nuanța caroseriei și scaune asemănătoare cu cele pe care le găsim în habitaclul lui Huayra BC.

Proiectul Zonda HP Barchetta a fost pregătit de divizia Uno-di-Uno, iar italienii au mizat și pe elemente aerodinamice speciale, inspirate de vechile versiuni Zonda.

Sub capota lui Zonda HP Barchetta se află același motor V12 de 7.3 litri, furnizat de AMG. Conform oficialilor italieni, resursele propulsorului sunt puse în valoare cu ajutorul unei transmisii manuale cu șase rapoarte.

Comentarii (4)

  • tot respectul pentru viziunea lui Pagani....

    dar mai evoluam si noi putin?
    4 2
  • sunt in moarte clinica
    3 4
  • Cineva
    @xxx
    Serios ? Sper sa fi mascarescu !
    2 0
  • @Cineva perioada romantica a constructorilor de super car-uri este la final in epoca globalizării totale. Afacerea de familie a argentinianului va fi înghițită de un mare constructor, care va fi, nu știu!
    Nu mai poate continua sa susțină dezvoltarea unor noi modele. Sa faci modificări minore la saşiu (care a fost superior lui McLaren F1) ca sa pui diverse motoare duce inevitabil la faliment.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru