Pagani ZOnda

Joi, 11 Aprilie | Concepte

Noul concept Pagani Alisea: marchează 25 de ani de la debutul lui Zonda

Pagani a prezentat oficial noul concept Alisea, o mașină creată de un grup de studenți. Noul concept are un design care aduce puternic aminte de legendarul Zonta. De altfel, mașina a fost creată pentru a marca 25 de ani de la debutul primului model al mărcii.
Sambata, 09 Decembrie 2017 | Industrie

Pagani Zonda Riviera: singurul model produs vreodată a fost scos la vânzare de un dealer din Arabia Saudită

Singurul model Pagani Zonda Riviera produs vreodată a ajuns în posesia unui dealer din Arabia Saudită, care acum l-a pus la vânzare.
Luni, 21 August 2017 | Modele noi

Pagani Zonda HP Barchetta: ediție specială pentru fondatorul Horacio Pagani

Pagani mai lansează o ediție specială pentru Zonda. De această dată, italienii vin cu Zonda HP Barchetta, un exemplar special dezvoltat pentru fondatorul Horacio Pagani.
Luni, 31 Iulie 2017 | Modele noi

Pagani Zonda moare, dar nu se predă: încă o ediție unicat, inspirată de Coasta de Azur

Pagani a lansat încă o ediție unicat a bătrânului supercar Zonda. El se numește Zonda Riviera și se inspiră din culorile Coastei de Azur.
Marti, 25 Iulie 2017 | Modele noi

Pagani Zonda Fantasma Evo: italieni reînvie supercarul care i-a consacrat, cu o ediție specială

Pagani Zonda Fantasma Evo este dovada clară că ciclul de viață al supercarului Zonda nu s-a încheiat în anul 2013. Modelul italienilor continuă să trăiască prin versiuni unicat.
Luni, 05 Decembrie 2016 | Accidente exotice

Întâlnire nefericită între un Pagani Zonda și un Maybach 62S: supercarul a ieșit cel mai șifonat

Accident nefericit petrecut în Tokyo, Japonia. O ediție unică a supercarului Pagani Zonda a făcut cunoștință cu un bătrân Maybach 62S.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | O lume nebuna

Mașina care a parcurs distanța de la Pământ la Lună de trei ori: Pagani Zonda cu un milion de kilometri la bord

Un exemplar Pagani Zonda produs în anul 1998 a reușit să adune un milion de kilometri. El a fost folosit aproape non-stop în ultimii 17 ani.
Luni, 24 August 2015 | Accidente exotice

Accident stupid cu un Pagani Zonda: șoferul își regla scaunul în mers și a apăsat accelerația din greșeală

Bodyguard-ul unui om de afaceri chinez i-a accidentat acestuia supercarul când se întorcea de la inspecția tehnică a mașinii. În ciuda accidentului costisitor, chinezul nu și-a concediat angajatul.
Marti, 04 Iunie 2013 | Modele noi

Pagani îşi ia adio de la Zonda cu o ediţie specială - Revolucion

Pagani Zonda, hypercarul echipat cu un motor V12 de 6.0 litri, primeşte o ediţie de adio din partea fondatorului mărcii, Horacio Pagani. Aceasta se numeşte Revolucion şi costă 2.2 milioane de euro.
Joi, 11 Octombrie 2012 | General

Subaru BRZ şi Pagani Zonda vor ”juca” în următoarea serie ”Fast and Furious”

Subaru BRZ a fost ales să apară în seria cu numărul şase al peliculei ”Fast and Furious”. Alături de modelul japonez se va afla şi un exemplar Pagani Zonda.
Marti, 11 Septembrie 2012 | Modele noi

Pagani Zonda 764 Passione, numele ultimului exemplar Zonda

Ultimul exemplar Pagani Zonda va avea un motor de 760 CP şi un nume special - 764 Passione, după dorinţa clientului. Unele surse spun că acesta va avea transmisie manuală.
Sambata, 19 Februarie 2011 | Accidente exotice

Accident cu Pagani Zonda F la 320 km/h

Un cetăţean de origine germană în vârstă de 28 de ani a distrus un Pagani Zonda F. Acesta a pierdut controlul volanului la 320 km/h şi s-a lovit de gardurile de protecţie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Pagani Huayra, urmaşul lui Zonda

Pagani a decis să rupă tăcerea. Pe urmele lui Zonda va călca un supercar cu motor Mercedes AMG, de 700 de cai putere, botezat Huayra.
Sambata, 15 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Al treilea teaser cu viitorul Pagani Deus Venti

Oficialii constructorului Pagani au oferit publicului cel de-al treilea teaser cu modelul Deus Venti, urmaşul lui Zonda.
Joi, 06 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Al doilea teaser al supercarului Pagani Deus Venti, urmaşul lui Zonda

Pagani continuă seria teaserelor video pentru supercarul său exclusivist, menit să-i ia locul vechiului Zonda. Filmul trădează şi numele noului model.
Vineri, 31 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Primul teaser cu viitorul Pagani C9

Oficialii constructorului italian Pagani au oferit publicului un prim teaser cu viitorul C9, model ce va înlocui actualul Zonda. Noul supercar îşi va face apariţia pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2011.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Clarkson exultă la volanul supercarului Pagani Zonda R

După Ferrari 599 GTO, Jeremy Clarkson se urcă la bordul unui supercar pur-sânge, estimat la peste un milion de euro: Pagani Zonda R. Reacţiile vedetei spun totul despre senzaţiile trăite la volan.
Miercuri, 25 August 2010 | Modele noi

Viitorul supercar Pagani păstrează motorul V12 de la AMG

În timp ce unele hot-hatch-uri vândute în Europa ies de la vânzare în 2011 pentru că nu respectă normele Euro 5, supercar-ul Pagani C9 va fi echipat cu un motor V12 twin-turbo de 6.0 litri şi 700 CP care va întruni aceste norme de mediu.
Marti, 24 August 2010 | Video

VIDEO: Autocar se întoarce la volanul unui nou Pagani: Zonda R

La numai o săptămână după ce a testat exclusivistul Zonda Cinque, Autocar revine la volanul unui alt exemplar semnat Pagani. De această dată este vorba de extremul Zonda R.
Vineri, 30 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Horacio Pagani ne prezintă documentarul Nurburgring

Părintele mărcii Pagani, Horacio Pagani, ne prezintă documentarul Nurburgring care are în prim plan modelul Zonda R. Acesta a reuşit să parcurgă un tur al circuitului de 20.8 kilometri în 6:47,5 secunde.

Tag-uri similare

Toyota, Lexus, accident, supercar, McLaren F1, Lexus LF-A, Pagani ZOnda, Porsche 911 GT3 RS, Porsche Carrera GT, Pagani C9
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru