Subaru BRZ şi Pagani Zonda vor ”juca” în următoarea serie ”Fast and Furious”

de Bogdan Mirică
Joi, 11.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru BRZ a fost ales să apară în seria cu numărul şase al peliculei ”Fast and Furious”. Alături de modelul japonez se va afla şi un exemplar Pagani Zonda.

Pelicula ”Fast and Furios” s-a transformat deja într-o serie de succes, ce aşteaptă lansarea unui nou set de aventuri în viteză anul viitor. Şi de această dată pe platourile de filmare îşi vor face apariţia unele dintre cele mai noi maşini lansate pe piaţă.

Spre surprinderea multora, printre maşinile implicate în urmăriri îl veţi putea găsi şi pe Subaru BRZ, fratele geamăn al actualului Toyota GT86. Modelul japonez s-a alăturat deja echipei de filmare, Subaru oferind producătorilor o flotă de cinci unităţi BRZ pentru a putea duce la bun sfârşit filmările.

Urmareste Automarket
Alături de noul BRZ îşi va face apariţia şi un model mai vechi dar extrem de exclusivist.
Este vorba despre un Pagani Zonda cu o caroserie din fibră de carbon, precursorul actualului Huayra.

Continuarea cu numărul şase al seriei de succes se filmează deja în Tenerife, acolo unde regizorul şi întreaga echipă au aruncat în aer o porţiune din podul unei autostrăzi. Pelicula va fi gata abia anul viitor, lansarea sa mondială fiind programată în data 24 mai 2013.

via carscoop

Comentarii (4)

  • Nu e nimeni care sa se mire ca nu au ales vreo masina a grupului VAG? Nici eu nu ma mir!
    10 7
  • kumite
    Este vorba de publicitate, costuri mai mici de filmare.Subaru incearca din greu sa intre pe piata europeana.Au facut dieselul boxer,au trecut pe lanturi de distributie.Eu le doresc succes!Trebuie sa se inscrie in buget.Tenerife....E mai usor sa faci filme in orice parte a lumii.
    3 3
  • Mda.... Asa e! E doar publicitate . Iar masinile grupului VAG au suferit o mare nedreptate ca nu au fost utilizate in acest film... Imi cer scuze pentru afirmatie, DOMNISOARA!
    4 2
  • kumite
    Mah,tu ai inceput sa ma placi!Nebunaticule cu senzor de temperatura la volanta!
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru