Parcare gratuită la terminalul Străulești din București pentru șoferii cu abonament la metrou

de Paul Cosma, Foto: Metrorex
Vineri, 28.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Metrorex anunță că, începând cu data de 1 iunie, parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străulești devine gratuită, pentru călătorii care au un abonament Metrorex valabil (inclusiv de 1 zi) şi care doresc să-și parcheze mașina în interiorul acesteia.

Oficialii Metrorex vin în sprijinul conducătorilor auto care doresc să călătorească prin București cu metroul, oferindu-le un spațiu modern și sigur în care să parcheze autoturismele. 

Începând de la 1 iunie, șoferii beneficiază de parcare gratuită în intervalul 06:00 – 23:00 în incinta terminalului de la Străulești. În cazul depășirii orei 23:00, se aplică tariful normal de 0,5 lei/oră pentru întreaga perioadă de staționare. 

Terminalul Multimodal Străulești a fost dat în folosință în noiembrie 2018 și oferă publicului călător multiple facilități, precum: acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafață (STB), parcare de tip Park&Ride, săli de așteptare și este prevăzut cu scară rulantă, lift și trotuar mobil pentru a facilita accesul direct în stația de metrou Străulești.

Via economica.net

Comentarii (4)

  • Vălica
    E mai ieftin s-o parchez complet pe trotuar sau pe spatiul verde langa gurile de metrou,gratis,nicio amenda,nu mai stau sa intru in parcare,sa parchez,sa ies din si apoi sa merg pana la metrou,apoi sa astept metroul. Iar pentru cei din Chitila/Mogosoaia/Buftea/Crevedia/Corbeanca,deoarece autobuzele(2-3 diferite) care ajung pana la Romet nu mai baga 7-12km si pana la noi,e mai usor cu masina. Bine,avem un preorasenesc si-un maxi oribile,stam zeci de min. dupa ele,ca sacii de cartofi in ele,ne lasa aiurea la intrare in Bucuresti si trebuie sa mai schimbam alte 4 pana la serviciu.Nici metroul nu e o solutie pt noi,pana ajungem la el,parcam legal si ne suim in el,pierdem 50min,apoi,ne taraim cu ele si mai schimbam alte 3.
    11 10
  • Parca ar fi o stire din ziarul Informația Bucureștiului...mai au puțin și ne pun și câte o reclama la mașina de spălat Albalux 9 și radioul cu tranzistori Gloria...pai pana acum de ce ați luat taxa ma prapaditilor?... ba oamenii nu vor sa parcheze nici moca iar voi voiați bani de la navetiști... scopul parcării e sa fluidizati traficul in bucuresti ma nicidecum sa faceți profit
    14 13
  • S-a deșteptat și Metrorexul!
    De când a demolat dughenele parca liber mai oxigeneaza creierul…
    10 0
  • Oare cati dintre cei 11, au pierdut bani la Caritas?
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru