Pentru ecologiștii cu dare de mână: Land Rover pregătește un Range Rover plug-in hybrid

de Cornel Șocariciu
Marti, 03.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover va lansa în scurt timp o versiune plug-in hybrid a lui Range Rover. Noua variantă propune un agregat pe benzină de 300 de cai și un motor electric generos. Autonomia în modul electric ar urma să ajungă la circa 48 de kilometri.

Land Rover pregătește o surpiză pentru fanii modelului Range Rover. Conform unor surse apropiate companiei britanice, în scurt timp vom face cunoștință cu un Range Rover plug-in hybrid (PHEV).

Aceleași voci spun că vor exista modificări minore atât la exterior, cât și la nivelul habitaclului. Sub capotă, viitorul Range Rover plug-in hybrid ar urma să folosească un motor pe benzină de 2.0 litri care produce 300 de cai putere și 400 Nm. Unitatea cu combustie internă va fi asistată de un motor electric de 201 CP și 450 Nm.

Pachetul de baterii pregătit de britanici promite o autonomie în modul electric de circa 48 de kilometri. Conform surselor, Land Rover va oferi această versiune plug-in hybrid și pe Range Rover Sport.

Aceleași voci spun că viitorul Range Rover PHEV va fi disponibil până la finalul acestui an. Cei care nu vor să aștepte noul plug-in hybrid pot comanda în continuare hibridul care folosește motorul diesel de 3.0 litri.

Via | Motor1

Comentarii (1)

  • titlul este foarte bine ales
    exact asta spun si eu de foarte mult timp
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru