Peugeot: ecran curbat de 21 de inch pentru viitorul 3008

de Alexandru Monenciu
Marti, 06.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile anunță un ecran curbat, cu diagonala de 21 de inch, pentru viitorul 3008. Volanul de dimensiuni reduse va primi, de asemenea, o serie de butoane cu funcție tactilă.

Noul Peugeot 3008 este așteptat să debuteze în luna septembrie. Potrivit informațiilor disponibile până în acest moment, SUV-ul francez va propune un sistem de propulsie pur electric.

O altă noutate introdusă de viitorul 3008 este tehnologia Panoramic i-Cockpit. Cu alte cuvinte vorbim despre un ecran curban, de 21 de inch, care va integra atât instrumentarul de bord digital cât și display-ul sistemului multimedia.

Noul ansamblu al francezilor va fi complementat de așa numitele butoane i-Toggles. 10 la număr, acestea vor fi regăsite pe consola centrală și vor avea funcție tactilă, astfel că numărul butoanelor convenționale a fost redus la minim.

Din câte se poate observa, selectorul transmisiei are un design nou, iar zona de încărcare prin inducție a crescut.

Totodată, volanul de dimensiuni mici, cu care ne-am obișnuit deja, va integra, la rândul lui, butoane tactile. Nu în ultimul rând, sistemul de iluminare ambientală va fi extins pe toate lățimea bordului și pe fețele de uși.

Tehnologia Panoramic i-Cockpit va fi preluată și de alte modele din gama Peugeot, inclusiv de noua generație 5008.

via Peugeot

Comentarii (7)

  • Andrei
    Ca de obicei, de mai mulți ani, Peugeot e cu un pas în fața altor producători, inclusiv cei "premium".
    11 14
  • Banditos
    Imo cu exceptia volanului mai "coltos" in rest, interirorul, e aproape impecabil. Ramane de vazut cat de mult au batut campii la designul exterior, pentru ca in ultima vreme au cam sarit calul la aspectul exterior.
    7 10
  • Octavian
    Personal voi alege mereu Peugeot în loc de Volkswagen . Nu pentru ca urăsc diesel-ul dar nu îmi plac modele astea noi. Putem spune că Peugeot ii cam dă clasă lui Volkswagen
    11 7
  • Arata bine. Le da palme la germani cu tabletele lor de prost gust.
    Macar astia stiu sa faca un design de interior si sa imbine ecranele astea, sa zici ca e nava spatiala.
    Mai lipsea un volan tip yoke, si era impecabil, la egal cu lexus.
    5 15
  • Peugeot face mașini pentru piața franceză.

    Înainte să vă apucați de lătrat, luați în calcul că 1-2 spălări pe an sunt de ajuns în Franța. Textilul ăla de la interior ar necesita servicii de detailing aproape trimestrial... în Românica, unde deschizi geamul doar ca să te umpli de praf.

    Ecogurișii să-și tempereze și ei pornirile canine, pur și simplu solul din Românica și apropierea de Saharica fac din România o țară perfectă pentru... interior din piele sau... decât plastic. :)
    8 2
  • Arată bine, dar nu aș alege o mașina cu material textil cam peste tot. Greu de întreținut si posibil sa nu mai arate la fel de bine în timp (uzura, pete), totuși sunt mașini in care mai intra copii cu înghețată ;).
    6 0
  • Marius
    Din comentarii inteleg ca Peugeot a devenit marca premium,toti ati comentat tapiteria in rest nu mai are nici un cusur!

    PS: Ori va pricepeti foarte bine, ori deloc!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru