Polestar îți dă aripi: divizia suedeză a lansat o versiune de 421 CP a hibridului XC60 T8

de Cornel Șocariciu
Luni, 10.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo XC60 a intrat sub lupa Polestar și vine cu performanțe îmbunătățite. Cea mai interesantă versiune este cea T8 care oferă acum 421 de cai putere.

În urmă cu câteva săptămâni, Volvo a anunțat că a regândit strategia legată de promovarea Polestar. Acum, suedezii încep să-și arate colții și lansează versiunea XC60 preparată de Polestar.

La baza modelului suedez se află versiunea T8, cea care utilizează atât un propulsor convențional, cât și un motor electric. În total, ansamblul hibrid produce 408 cai putere și 640 Nm. În urma modificărilor aduse de Polestar, puterea a crescut până la 421 de cai.

Totodată, suedezii spun că au îmbunătățit răspunsul accelerației și performanțele transmisiei pentru a crește și mai mult plăcerea în timpul șofatului. De asemenea, Polestar spune că a pregătit câte un pachet de modificări și pentru versiunile T5, T6, D4 și D5, dar nu oferă detalii suplimentare.

Suedezii spun că scopul lor a fost acela de a dezvolta modele de performanță pe care să le poți utiliza zi de zi.

Comentarii (1)

  • Arogantul
    sa isi bage undeva bateriile alea de kkt
    au produs un motor fantastic pe care il regasim, inca, pe S/V60, si acum or sa arunce tot pe apa sambetei ca sa produca kkturi de hibrizi, ce divizie de performanta mai e si asta?
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru