Poliţia Ilfov a primit un Hyundai Elantra

de Dragoș Băltățeanu
Marti, 13.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dealerul Hyundai DAB Auto Serv a încheiat un parteneriat pe o perioadă de şase luni cu Poliţia Ilfov în urma căruia un automobil Hyundai Elantra va fi folosit pentru patrulare pe DN1.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov va folosi un automobil Hyundai Elantra oferit de dealer-ul Hyundai DAB Auto Serv pe o perioadă de şase luni. Hyundai-ul special echipat va fi utilizat pentru patrulare pe DN1 în raza localităţii Snagov.

Modelul oferit este un Elantra 1.6 MPi de 132 CP în nivelul de echipare Highway. Acest model poate accelera până la 100 km/oră în 10.7 secunde, iar viteza maximă pe care o poate atinge este de 200 km/oră. Pentru a putea fi folosit în misiunile poliţiei, Hyundai-ul a fost dotat cu rampă de lumini, staţie de emisie-recepţie TETRA, aparat etilotest, sirenă şi cameră video.

Urmareste Automarket
Pe parcursul celor şase luni de parteneriat dintre Poliţia Ilfov şi DAB Auto Serv se va desfăşura şi o campanie de informare a şoferilor asupra obligativităţii utilizării anvelopelor de iarnă.

Comentarii (6)

  • Doamne ce bine arata! Superba masina...
    30 14
  • A se citi "Hyundai isi face reclama prin intermediul Politiei Capitalei dandu-le in folosinta o masina pentru 6 luni".
    Daca faceau o donatie mai era o treaba, dar asa este doar o reclama extrem de profitabila pentru "hiundai"
    27 11
  • @c
    Nu e evident ca scopul e reclama?
    Ce alt motiv ar putea fi, crezi ca Hyundai e fan Politia Romana ?
    28 1
  • Asa politie, asa masina!
    Prrrrrrrr!!!
    21 15
  • virgil
    mie imi pare a fi i40 ....
    0 4
  • Tocmai, omul si-a dat seama si si-a exprimat parerea. Nu e evident?
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru