Porsche 911 primeşte o versiune GTS în luna noiembrie

de Sebastian Toma
Marti, 26.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche va lansa versiunea GTS a lui 911 în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Aceasta va fi încadrată între Carrera S şi GT3 şi va dezvolta peste 400 CP.

Porsche 911 GTS va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles, anunţă Jonny Lieberman, un jurnalist al publicaţiei americane Motor Trend. Liberman nu a dezvăluit sursele care i-au furnizat această informaţie, iar detaliile dezvăluite de reprezentantul prestigioasei publicaţii americane au fost puţine. Din anunţul lui Lieberman, codul de şasiu al viitroului 911 GTS va fi 992, în loc de 991, cum au toate versiunile lui 911. Această informaţie sugerează posibilitatea unor modificări suplimentare aplicate celebrului model german, cu toate că vorbim doar despre speculaţii în prezent.

Versiunea GTS a lui 911 va fi oferită atât în versiuni Coupe, cât şi în versiuni Cabriolet ale iconicului model de la Porsche, toate echipate cu tracţiune integrală. În ceea ce priveşte motorizarea, celebrul propulsor cu şase cilindri de la Porsche este aşteptat să livreze peste 400 CP, nivel atins deja de Carrera S, dar mai puţin de 475 CP, cum asigură versiunea GT3. Noii versiuni a lui 911 i se vor aplica şi anumite schimbări estetice, plecând de la un set de bare de protecţie modificate subtil şi la un set de jante din aliaj cu design special, până la mai multe sigle şi ornamente care să-i sublinieze caracterul special.

Excelenta motorizare de 3.8 litri a lui Porsche 911 Carrera S este aşteptată să devină mai puternică pentru versiunea GTS.

Urmareste Automarket
Precedenta versiune GTS a lui Porsche 911 avea în standard o transmisie manuală cu şase trepte, care livra puterea la roţile din spate, unitatea PDK cu şapte trepte fiind opţională. Noile versiuni GTS din gama 911 sunte aşteptate să treacă la tracţiune integrală, iar transmisia manuală va avea şapte trepte, nu şase, Porsche fiind primul constructor care a mers mai departe de cele şase trepte cu care ne-am obişnuit la celelalte modele de pe piaţă.

Via WCF | Twitter

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru