Porsche 911 Targa 4S Exclusive, ediţie specială cu influenţe retro

de Bogdan Mirică
Vineri, 17.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Exclusive continuă să dea naştere unor ediţii speciale extrem de limitate şi de personalizate. Cea mai nouă creaţie este un Porsche 911 Targa 4S cu influenţe retro.

Divizia de personalizare Porsche Exclusive a prezentat în cadrul evenimentului AutoRAI, desfăşurat zilele acestea la Amsterdam, o ediţie specială a modelului 911 Targa 4S.

Modelul va fi produs într-un număr limitat de exemplare, fiecare vopsit în culoarea Gulf Blue, combinat cu elemente de caroserie negre lucioase şi cu blocuri optice frontale pe fundal negru. Aspectul vizual este completat de jante negre, de 20 de inch.

Interiorul vine personalizat cu praguri iluminate, scaune sport îmbrăcate în piele neagră şi un material textil care imită o tapiţerie botezată Pepita şi folosită în anii `60.

Lista de dotări include sistemul de faruri adaptive Dynamic Light System Plus (PDLS+), stopuri cu LED. Dynamic Chassis Control şi Sport Chrono package, tehnologii care în mod normal erau oferite opţional. Acum, pe lista de opţionale îşi fac loc frânele din carbon ceramic, un sistem audio Burmeister care îl înlocuieşte pe cel standard de la Bose şi un kit de putere.

Până şi culoarea caroseriei are o corespondenţă retro.

Esential 430 de cai putere dezvoltă 911 Targa 4S Exclusive Edition.
Acesta din urmă urcă resursele totale de la 400 la 430 de cai putere, exact ca în cazul versiunii Targa 4 GTS.

După cum am precizat şi mai devreme, Porsche va limita producţia noului 911 Targa 4S Exclusive Edition la numai 15 unităţi. Preţurile încep de la 223.230 de euro pentru versiunea echipată cu transmisie manuală şi de la 229.500 de euro pentru cea echipată cu PDK.

Comentarii (1)

  • cristi
    Superba masina
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru