Porsche a înregistrat un nume nou pentru un model viitor: 919

de Bogdan Mirică
Joi, 06.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a înregistrat indicativul numeric 919. Acesta ar putea fi folosit pentru a da naştere unui nou models sportiv, cel mai probabil poziţionat între 911 şi 918 Spyder.

La începutul acestei săptămâni, vă anunţam că Porsche pănuieşte să lanseze patru noi modele până în 2018. Obiectivul ambiţios al germanilor era confirmat pe jumătate de modelele Macan şi 918 Spyder. Acum el pare că prinde şi mai mult contur după ce surse neoficiale au anunţat că Porsche a înregistrat numele unui viitor model.

Constructorul german a ţinut să inventarieze indicativul numeric 919, ceea ce ne face să credem că am putea vedea în viitor un nou model sportiv. Această combinaţie de numere ar urma să fie folosită pentru a marca un produs nou sau doar pentru a proteja eticheta de intenţia altor constructori de a o înregistra.

Matthias Mueller, preşedintele executiv Porsche, a declarat că ideea unui model sportiv, poziţionat între actualul 911 şi viitorul 918 Spyder a fost luată în discuţie de consiliul director. Din păcate, o decizie privind dezvoltarea şi apoi lansarea unui asemenea model este departe. Mueller susţine că abia la sfârşitul anului viitor ar putea fi luată o hotărâre în acest sens.

Este foarte probabil ca numele 919 să fie înregistrat tocmai pentru a fi utilizat în acest scop.

Momentan însă, acest detaliu rămâne la stadiul de simplă speculaţie.

via wcf

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru