Porsche lansează scaune printate 3D pentru 911, Cayman și Boxster

de Alexandru Monenciu
Vineri, 15.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a dezvoltat scaune printate 3D pentru 911, Cayman și Boxster. Acestea vor putea fi comandate din februarie 2022, iar în Germania prețul unui astfel de scaun pornește de la 2.700 de euro.

Grupul Volkswagen cochetează de ani buni cu tehnologia printării 3D, iar acum Porsche este primul brand din grup care oferă scaune printate 3D pentru modelele 911, Cayman și Boxster.

După ce au primit feedback-uri pozitive de la mai mulți clienți, care au participat la un proiect-pilot, inginerii Porsche au făcut ajustările necesare și sunt gata să producă în serie aceste scaune.

Ele sunt oferite prin serviciul Performance Parts și vor fi incluse în catalogul Porsche Exclusive Manufaktur. De asemenea, vor fi integrate în configuratorul online al producătorului german.

Piesa de rezistență a acestui scaun este secțiunea centrală, printată așadar la imprimanta 3D, care poate fi comandată în trei grade diferite de rigiditate, în funcție de nevoile clienților.

Noile scaune vor putea fi comandate, începând cu luna februarie 2022, atât pe mașinile noi cât și pe cele care au fost deja livrate, susțin reprezentanții mărcii. În Germania, prețul unui scaun pornește de la 2.700 de euro.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru