Porsche și Puma sărbătoresc 60 de ani de 911 cu două perechi de teniși în ediție limitată

de Tiberiu Safta
Vineri, 25.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Puma și-a unit forțele cu Porsche și a lansat două perechi speciale de teniși în ediție limitată. Parteneriatul marchează aniversarea a 60 de ani de la debutul legendarului Porsche 911.

Anul acesta, Porsche 911 împlinește 60 de ani de existență. Datorită acestei aniversări speciale, Porsche a lansat, de-a lungul lui 2023, mai multe ediții speciale pentru modelele sale, inclusiv pentru actuala generație 911.

Acum, Porsche a decis să marcheze aniversarea printr-o colaborare specială cu Puma, compania producătoare de articole sportive. Astfel, cea din urmă companie a lansat două perechi speciale de teniși. Bineînțeles, aceștia vor fi disponibili în ediție limitată. Cele două perechi de teniși sunt inspirate de noul Porsche 911 S/T și de originalul 911 S(T).

Prima pereche este vopsită într-o nuanță de albastru deschis, cu talpă maro și cu șireturi roșii sau negre. Această pereche este confecționată din piele fină în combinație cu piele întoarsă și conține cusături roșii, precum și o grafică specială cu numele modelului german vopsit pe limbă. Această pereche va fi produsă în doar 1972 de exemplare, numărul reprezentând anul în care a fost lansat originalul Porsche 911 S(T).

Modelul contemporan 911 S/T va fi omagiat de către o pereche de teniși cu un design diferit și care este vopsită într-o nuanță mai închisă de albastru.

La această pereche avem talpă albă în combinație cu negru și interior maro, alături de șireturi roșii sau negre și cusături albe. Și a doua pereche este confecționată tot din piele fină în combinație cu piele naturală, însă aceasta va fi produsă în doar 1963 de exemplare.

Puma nu a anunțat prețurile noilor perechi de teniși, însă acestea vor fi disponibile în magazinul online Porsche începând din 6 septembrie.

via Porsche

Comentarii (3)

  • Mircea Badea
    urati acesti tenisi fierbatoare. ia adidasi daca vrei sa iesi din casa...
    3 3
  • Clique
    Generația Puma, Nike, Adidas și ce mărci mai sunt pe piață apreciază orice porcărie.
    La costum mai nou se poartă teniși, la nunți se poartă teniși.. toată lumea cu teniși :)))
    Vai de capul și de zilele noastre
    Combinații de culori și materiale tâmpite, cocălărești..

    Prefer ceva mai puțin cunoscut, însă din piele, nu porcăriile astea comerciale.. piele întoarsă.. asta în 2-3 ani poți să-i arunci la gunoi
    0 0
  • bravos
    la promotie se da o pereche de carnati vw originali!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru