Premieră: Volvo va veni fără niciun model la Salonul de la Los Angeles și doar cu o “viziune a mașinii viitorului”

de Paul Cosma
Miercuri, 21.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a anunțat că nu va veni cu niciun model în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, fapt ce constituie o premieră pentru constructorul suedez. În schimb, Volvo susține că își va prezenta “viziunea cu privire la redefinirea mașinii viitorului”.

Absența producătorilor auto de la saloanele nu mai este o noutate de ceva vreme, mulți dintre ei preferând să găzduiască evenimente pe cont propriu sau să meargă la târguri de tehnologie precum Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

După ce și-a anunțat absența de la Geneva în 2019, Volvo a ales o cale de mijloc pentru Salonul Auto de la Los Angeles. Volvo va fi prezent la Los Angeles, dar nu va expune niciun model, fiind o premieră pentru constructorul suedez.

În schimb, planul Volvo este să-și prezinte “viziunea cu privire la redefinirea mașinii viitorului” și le va oferi vizitatorilor demonstrații interactive despre conectivitate, car sharing sau mașini autonome.

“Industria noastră se schimbă. Vrem să oferim clienților libertatea de a se deplasa într-un mod cât mai personal, sustenabil și sigur, a spus Hakan Samuelsson, CEO Volvo, despre noile servicii pregătite de constructor.

Via Volvo

Comentarii (1)

  • Sunt de părere că mai bine nu te mai prezinți, le arăți filme clienților despre mașini autonome ? S60 este un model nou, măcar cu acest model puteau veni.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru