Presa britanică: viitorul Mini Clubman ar putea fi transformat într-un SUV

de Paul Cosma
Luni, 16.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea generație Mini Clubman ar urma să concureze în segmentul SUV-urilor, potrivit informațiilor neoficiale din presa britanică. SUV-ul Clubman este văzut drept un proiect important pentru creșterea vânzărilor Mini.

La patru ani de la lansarea celei de-a doua generațiiMINI Clubman a primit în aprilie 2019 un facelift mai degrabă discret, în condițiile în care schimbările au fost minore.

În privința designului exterior, constructorul britanic a operat o serie de schimbări la forma grilei, pe lângă o serie de îmbunătățiri la nivelul blocurilor optice, însă faceliftul nu a produs nicio noutate din punct de vedere tehnic.

Pentru viitoarea generație, MINI se gândește să transforme Clubman într-un SUV. Conform informațiilor apărute în presa britanică, viitorul Clubman va crește în dimensiuni pentru ca Mini să aibă un nou competitor în segmentul SUV-urilor, iar vânzările să crească în consecință.

Producătorul britanic speră că un nou SUV în gama Mini ar conduce la creșterea cotei de piață, în condițiile în care vânzările pe acest segment sunt estimate să crească și în anii următori.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru