Prețuri BMW M3 CS în România: start de la 148.000 de euro

de Alexandru Monenciu
Sambata, 18.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul BMW M3 CS poate fi comandat și în România. Modelul special al producătorului din Munchen pornește, la noi în țară, de la 148.274 de euro cu TVA inclus.

Spre finalul lunii ianuarie, BMW a prezentat lumii întregi noul M3 CS. Sedanul de performanță, bazat pe versiunea M3 Competition, va fi produs într-un număr limitat de exemplare.

Acum, constructorul din Munchen anunță că noul M3 CS poate fi comandat și în România.

Prețul pornește de la 148.274 de euro, cu TVA inclus. BMW M3 CS va intra pe linia de asamblare în luna martie.

Pe lângă o serie de componente exterioare confecționate din plastic întărit cu fibră de carbon (are o masă proprie de 1.776 de kilograme, cu 20 de kilograme mai puțin decât M3 Competition), noul BMW M3 CS vine echipat cu motorul de 3.0 litri, twin-turbo, care dezvoltă 550 de cai putere.

În aceste condiții, suta de kilometri pe oră este atinsă în 3.4 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 302 km/h.

Spre deosebire de M4 CSL, BMW M3 CS păstrează sistemul de tracțiune integrală. Desigur, cu o simplă apăsare de buton, puterea poate fi livrată punții spate.

via BMW

Comentarii (1)

  • Poluare la maxim !!!
    2 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru