Prețuri Range Rover Sport în România: start de la 93.600 de euro

de Tiberiu Safta
Joi, 14.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Land Rover Range Rover Sport a fost lansat oficial în România. Prețul de pornire al noului model este de 93.653 de euro și sunt disponibile 6 linii de echipare și 6 motorizări diferite. Dintre acestea, două sunt hibride cu încărcare la priză.

Noua generație Land Rover Range Rover Sport a fost lansată acum și în țara noastră. Noul model a fost prezentat la începutul acestui an și se bazează pe platforma MLA-Flex, împărtășită cu Range Rover.

La momentul lansării pe piața noastră, noul Range Rover Sport este disponibil în 6 linii de echipare: S, SE, Dynamic S, Dynamic HSE, Autobiography și First Edition. De asemenea, vor fi disponibile 6 motorizări. Două dintre acestea sunt hibride cu încărcare la priză, iar trei dintre ele sunt motorizări diesel, cu diferite variante de putere.

Prețul de pornire al noului Range Rover Sport este de 93.653 de euro, pentru linia de echipare S și cu un motor diesel de 3.0 litri microhibrid, care dezvoltă 250 de cai putere. În echiparea standard, acest model vine cu jante de 21 de inch, faruri LED pixel, scaune îmbrăcate în piele Windsor, încălzite și reglabile pe 20 de direcții și cu funcție de memorie.

Scaunele spate sunt, de asemenea, încălzite, iar spătarul este reglabil electric.

Bordul este presărat cu ornamente din aluminiu. Tot în echiparea de bază primești un sistem de climatizare pe două zone, un senzor de calitate a aerului, sistemul multimedia Pivi Pro, cu un ecran tactil de 13.1 inch, încărcare wireless și comandă vocală.

Ca sisteme de asistență avem frânare de urgență, cameră 3D, asistent pentru menținerea benzii și recunoaștere semne rutiere, printre altele.

În România, noul Range Rover Sport este disponibil cu 6 motorizări. Mai întâi, avem motorul diesel cu 6 cilindri, microhibrid de 3.0 litri cu 3 variante de putere: 250, 300 și 350 de cai putere. Toate acestea sunt cuplate la o cutie de viteze automată cu 8 trepte.

Avem, apoi, un motor pe benzină microhibrid cu 6 cilindri, de 3.0 litri și 400 de cai putere. La final, avem două motorizări hibride cu încărcare la priză. Este vorba despre un propulsor de 3.0 litri cu 6 cilindri, care dezvoltă 440, respectiv 510 cai putere. O eventuală versiune electrică va debuta în 2024.

De asemenea, va exista și o versiune care va avea un motor V8 de 4.4 litri și 530 de cai putere.

via Land Rover

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru