Prima actualizare over-the-air pentru Volvo XC40 Recharge: SUV-ul electric primește funcții noi și îmbunătățiri la sistemul de propulsie

de Paul Cosma
Vineri, 26.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a anunțat prima actualizare over-the-air pentru XC40 Recharge, primul său vehicul electric din gamă.

În curând, clienții europeni care dețin un Volvo XC40 Recharge vor beneficia de un update al mașinii fără să mai fie nevoiți să treacă pe la service. 

Constructorul spune că prima actualizare over-the-air (OTA) a SUV-ului electric va aduce funcții noi, precum și îmbunătățiri ale propulsiei și ale sistemului de infotainment. 

“Beneficiile update-urilor over-the-air sunt evidente. Nu mai este nevoie să mergi la service ca să primești ultimele update-uri pentru mașina ta. Astăzi, apeși Ok, iar mașina descarcă pachetul de actualizări,” spune Henrik Green, Chief Technology Officer la Volvo. 

Potrivit companiei, XC40 Recharge va avea un software actualizat, o creștere a vitezei de încărcare, precum și o autonomie crescută. 

Via Volvo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru