Prima imagine a conceptului indian care are la bază un Dacia Duster

de Bogdan Mirică
Marti, 16.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carosierul şi designerul indian DC Design lucrează la un concept nou. Acesta are la bază actualul Dacia Duster, model căruia designerul încearcă să îi imprime un look futurist, cu lumini LED şi o nouă grilă frontală.

Dacia Duster şi-a câştigat reputaţia de cel mai abordabil SUV, însă este şi pe punctul de a servi drept inspiraţie pentru carosierul şi studioul de design indian DC Design.

Compania indiană a publicat astăzi un teaser care anunţă viitoarea creaţie a oamenilor săi de design. Conceptul are la bază actualul Duster, vândut sub logo-ul Renault în India. Scopul carosierului din Mumbai este acela de a oferi o reinterpretare futuristă a SUV-ului abordabil.

Prima imagine trădează un aspect frontal dominat de linii masculine, inserţii cromate şi lumini LED extrem de discrete. Designul general pare a fi inspirat de conceptul Renault DCross, expus anul trecut de constructorul francez cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paolo, din America de Sud.

Urmareste Automarket
Deşi numele este încă un mister, Duster Concept se anunţă a fi o propunere, dar şi o provocare interesantă pentru designerii Dacia şi Renault, care lucrează în prezent la definitivarea faceliftului de jumătatea carierei pentru Duster.
Revizuirea modelului de serie ar urma să fie dezvăluită oficial în toamnă, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

via carscoop

Comentarii (3)

  • Alex Radoi
    Cum? "Compania hindusa"? Asta e cum ai spune despre Renault ca e "companie catolica" sau despre Dacia "compania ortodoxa" :))). Te-ai jucat cu cuvintele si te-ai ars cu ele. :)))
    28 1
  • Compania din Hindustan....e mai ok :D
    9 1
  • andrei
    da, sigur, daca prezinta facelift-ul in toamna, sigur se vor uita cum sa schimbe designul in ultima clipa dupa cum au desenat indienii... imediat, se grabesc acum sa refaca tot
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru