Prima imagine cu noul concept BMW Neue Klasse X, un viitor SUV electric

de Tiberiu Safta
Luni, 18.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat prima imagine oficială cu viitorul concept Neue Klasse X, un SUV electric din viitoarea familie de modele electrice Neue Klasse. Noul model ar putea fi succesorul lui iX3, iar lansarea va avea loc în următoarele zile.

Constructorul german a dezvăluit prima imagine oficială cu conceptul Neue Klasse X. Acesta este un viitor SUV electric care va face parte din noua familie de modele electrice Neue Klasse. Primul model de serie al noii game va fi lansat în 2025 și va fi un sedan. Cât despre Neue Klasse X, acesta urmează să fie chiar succesorul electricului iX3.

Noua imagine dezvăluie doar interiorul viitorului concept, care va fi prezentat în această săptămână. În imagine putem vedea habitaclul cu un design minimalist, asemănător cu cel văzut la conceptul Vision Neue Klasse din 2023. Evident, acesta este doar un concept, ceea ce înseamnă că habitaclul versiunii de serie a lui Neue Klasse X va avea un design diferit.

Conceptul primește un ecran central de dimensiuni mari pentru sistemul multimedia, precum și sistemul BMW Panoramic Vision pentru head-up display. Față de conceptul Vision Neue Klasse de anul trecut, noul Neue Klasse X primește un volan redesenat, o consolă centrală nouă, aeratoare foarte subțiri și o nouă combinație de culori pentru tapițerie.

BMW nu a oferit mai multe detalii despre viitorul concept.

Ceea ce știm cu siguranță este data lansării. Astfel, noul concept BMW Neue Klasse X va fi prezentat oficial în 21 martie.

via BMW

Comentarii (2)

  • dopdecada
    Următoarea etapă e să renunțe la volan, să-l mute pe ecranul atotputernic, la o adică dacă poți conduce mașina din 4 taste în NFS de ce n-ai putea și în realitate? Minimalism ftw.
    2 2
  • Dizăl Rulz Forevăr
    Vor prezenta și un concept pentru următoarea generație de dieseluri. Platforma și motoare noi.
    Imediat după Paște. Paștele cailor.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru