Prima imagine cu noul Subaru Sport Mobility Concept, un coupe electric retro-futurist

de Tiberiu Safta
Marti, 10.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a dezvăluit prima imagine oficială cu un nou concept al unui viitor coupe electric. Noul concept este botezat Sport Mobility Concept și va fi prezentat oficial la Salonul de Mobilitate din Japonia.

Constructorul japonez a publicat prima imagine sugestivă cu noul Sport Mobility Concept. Acesta este un concept care anunță un viitor coupe cu un design retro-futurist. Cel mai probabil, conceptul este o reinterpretare modernă a lui Subaru SVX, un model produs de marca japoneză între 1991 și 1996.

Imaginea relevă puțin din silueta viitorului concept, care pare a adopta un limbaj de design retro-futurist. Partea din față este ceva mai vizibilă, mulțumită farurilor LED subțiri, dar și a siglei Subaru care este iluminată. Tot în unica imagine oferită de Subaru putem vedea și câteva detalii interesante în zona aripilor din față și din spate, iar pe capotă sunt vizibile și câteva nervuri.

Subaru nu a oferit foarte multe detalii tehnice despre noul concept, însă aflăm că Sport Mobility Concept este o mașină electrică. Cel mai probabil, pentru că tot vorbim de Subaru, conceptul ar putea avea și tracțiune integrală.

Așa cum spuneam, noul concept va fi prezentat în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia, care își va deschide porțile în 25 octombrie.

Alături de noul concept, Subaru va prezenta și o ediție specială nouă a SUV-ului Forester.

via Subaru

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru