Prima imagine cu o nouă ediție limitată pentru Kia EV6. Va fi produsă în doar 1000 de exemplare

de Tiberiu Safta
Miercuri, 16.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat o imagine oficială sugestivă cu o nouă ediție limitată a modelului său electric EV6. Noua ediție va fi produsă în doar 1000 de exemplare și va fi dezvăluită în această săptămână.

Kia EV6, modelul electric al constructorului sud-coreean, este pe cale să primească o ediție specială, care va fi produsă într-un număr limitat de exemplare. Cu această ocazie, Kia ne oferă prima imagine oficială și sugestivă cu noua ediție limitată, care nu a primit deocamdată un nume.

În imagine putem vedea doar partea frontală a lui EV6 cu sigla mărcii și cu o caroserie care este vopsită într-o nuanță de verde metalizat. Din informațiile neoficiale, se pare că noua ediție specială va fi bazată pe linia de echipare GT-Line. Kia EV6 este disponibil cu acumulatori de 58 de kWh, respectiv de 77 de kWh. Modelul poate fi configurat cu propulsie sau cu tracțiune integrală.

Deocamdată, Kia nu a oferit mai multe detalii despre noua ediție specială. Aceasta urmează să-și facă apariția în cadrul evenimentului Monterey Car Week din California, în 18 august. Noua ediție specială va fi produsă în doar 1000 de exemplare.

via Kia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru