Prima schiță cu interiorul noii generații Hyundai Veloster: modelul constructorului asiatic ar putea debuta la Detroit

de Cornel Șocariciu
Luni, 08.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat un nou set de imagini teaser cu viitoarea generație Veloster. Modelul ar putea fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Hyundai pregătește o nouă generație Veloster. Conform zvonurilor, modelul constructorului asiatic ar putea debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care își deschide porțile în 14 ianuarie.

Pentru a trezi și mai mult interesul fanilor, Hyundai a publicat o serie de imagini teaser cu noua generație Veloster. Noul set de fotografii pregătit de constrctorul asiatic include și o schiță a interiorului.

Hyundai a pregătit un volan teșit atât în zona superioară, cât și în partea de jos, un instrumentar de bord modern și o consolă centrală dominată de un ecran generos.

Viitoarea generație Veloster ar urma să fie oferită și într-o variantă sport. Aceasta o să facă parte din gama N și vocile spun că vom vedea același motor utilizat și de i30N (2.0 litri, 275 de cai putere și 353 Nm pe versiunea N Performance). Rămâne de văzut dacă Hyundai o să reintroducă Veloster și pe piața din Europa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru