Primele fotografii cu noua generație BMW X6 au "scăpat" pe internet: SUV-ul primește o grilă frontală mai mare

de Daniel Popescu
Marti, 02.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele imagini cu noua generație BMW X6 au apărut pe internet cu numai o zi înainte de prezentarea oficială, iar acestea scot în evidență o grilă frontală mai mare.

O serie de imagini cu noua generație BMW X6 au apărut pe un cont de pe rețeaua de socializare Instagram cu numai o zi înainte de prezentarea oficială. Cele trei fotografii prezintă partea frontală și spatele noului SUV german și au fost preluat rapid de numeroase publicații online.

Comparativ cu precedenta generație, noul X6 iese în evidență printr-o grilă de dimensiuni mai mari și cu o formă ușor schimbată. În plus, ca element de noutate, grila este iluminată.

De asemenea, stopurile au fost redesenate, iar acum sunt mai mici și mai late, în timp ce forma generală a caroseriei de coupe este păstrată. Privit din lateral, noul X6 oferă senzația unor linii moderne de design, datorită unui efect 3D generat de formele adoptate pentru caroserie de inginerii germani.

Cel mai probabil, gama de motorizări a noului X6 va fi preluată de la X5. Noua generație BMW X5 a fost prezentată în luna iunie a anului trecut și este disponibilă în versiunile xDrive 40i (motor pe benzină de 3.0 litri și 340 CP), xDrive 30d (motor diesel de 3.0 litri și 265 CP) și M50d (motor diesel de 3.0 litri și 400 CP).

De asemenea, BMW a confirmat că noua generație BMW X5 va fi disponibilă din acest an și într-o versiune plug-in hybrid cu sistem de propulsie care generează în total 394 de cai putere și un cuplu de 600 Nm, în timp ce autonomia electrică va fi de 80 de kilometri.

Via Instagram, BMW Blog, Autocar L'Automobile Magazine, L'Argus

Comentarii (4)

  • ...Grilă iluminată ?! Ca să ce ??
    În fine, fața mai e cum mai e (apropo: o fi *primit* oare grila cu flori sau p-un covor roșu? :-))
    Dar spatele ăla *supraetajat* și cu 1001 briz-brizuri îmi pare oribil (nu că fostele X6 erau prea discret-elegante...)

    Cât despre PHEV-urile azvârlite sub capota mastodonților care ar consuma 2-3 l/100 km, rămâne cum am stabilit -- eco-ipocrizie curată.

    P.S. Nu știu de fapt de ce-mi dau cu părerea, nefiind nici măcar în altă viață :-) un potențial posesor de X6.
    18 1
  • Grila iluminata. Asta-i ca-n reclama aia cu Perfect Barbatesc. Hmmm...

    Peste ce a zis Kirotractor as mai adauga si grila fata de jos cu scobiturile si plasticele ei care, cred eu, ca nu se asorteaza deloc cu cea cea de sus - clasica, specifica si bine cunoscuta.

    Oricum o sa placa celor care isi iau numere de inmatriculare cu BMW.

    Personal n-am agreat niciodata X6. Mi se pare fratele schilodit al X- urilor.
    12 2
  • Andrei
    Manelica
    9 2
  • Mașina punctează exact la capitolele care trebuie să puncteze. O să se vândă foarte bine, sper doar că schimbătorul cu cristale Swarovski să fie dotare standard, ar fi păcat de grila aia să nu aibă un echivalent în interiorul mașinii.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru