Primele imagini camuflate cu viitorul BMW M8: versiunea de performanță a lui BMW Seria 8 va ajunge și la Le Mans

de Daniel Popescu
Luni, 29.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primele imagini camuflate cu un prototip al modelului de performanță M8, care se va baza pe viitorul Seria 8 și care va avea inclusiv o versiune cu care germanii vor participa la Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

După ce a dezvăluit primele imagini cu Seria 8 Concept, BMW a confirmat oficial că dezvoltă în paralel și versiunea de performanță M8.

Potrivit constructorului german, prizele de aer largi, frânele modificate şi evacuarea sport cu patru ţevi de eşapament vor face parte din meniul tradițional implementat pentru modelele de performanță, însă în rest nu a prezentat informații de natură tehnică despre noul model.

Cert este că germanii au publicat totuși fotografii camuflate cu BMW M8, care urmează să fie testat pe circuitul de la Nurburgring.

"Crearea şi dezvoltarea versiunii standard BMW Seria 8 şi a modelului M se derulează în paralel. Viitorul BMW M8 se va baza pe genele Seria 8 şi îşi va mări ADN-ul prin plusul de calităţi pe circuit şi doza foarte generoasă de dinamică, precizie şi agilitate", spune Frank van Meel, preşedintele diviziei BMW M.

În paralel, BMW dezvoltă și o versiune de circuit M8 GTE, care va debuta în luna ianuarie în cadrul Cursei de 24 de ore de la Daytona.

Ulterior, modelul va concura și în cadrul Cursei de 24 de ore de la Le Mans, după o absență de 6 ani a constructorului din această competiție.

Via BMW

Comentarii (1)

  • Este clar, cei de la BMW vor face o treaba excelenta ca si pana acum. Astept cu nerabdare sa vad ce monstrii vor scoate in urmatorii ani ! :)
    GG BMW !!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru