Primele imagini cu Honda HR-V facelift: SUV-ul subcompact va trece prin schimbări estetice minore

de Daniel Popescu
Luni, 29.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a publicat primele imagini cu HR-V facelift, iar acestea anunță schimbări estetice minore împrumutate de la Civic. Lansarea este așteptată în următoarele luni.

Honda pregătește lansarea unui facelift pentru HR-V, iar pentru moment a publicat două imagini cu versiunea din Japonia a SUV-ului subcompact. În Țara Soarelui Răsare, SUV-ul are numele Vezel, iar cele două imagini dezvăluie în special partea frontală a modelului.

Din punct de vedere estetic, modificările operate de constructorul nipon sunt mai degrabă minore, cu unele elemente moderne preluate de la alte modele, cu precădere de la Civic.

Imaginile dezvăluite de producător sunt cele cu versiunea hibridă a SUV-ului, care în prezent se comercializează în Japonia. Pentru moment nu există informații dacă Honda va aduce și în Europa versiunea hibridă a lui HR-V, în condițiile în care SUV-ul este disponibil în România doar cu motorul turbo pe benzină i-VTEC de 1.5 litri și 130 de cai putere și unitatea de propulsie diesel i-DTEC de 1.6 litri și 120 de cai putere.

Honda va lansa oficial noua versiune stilizată a SUV-ului în Japonia în 15 februarie, iar versiunea europeană este așteptată pe parcursul următoarelor luni.

Via Caradisiac

Comentarii (3)

  • 1.5 benzina e aspirat, nu turbo, pe piata europeana...
    12 0
  • Ar fi un model de luat in considerare si in Europa daca ar inlocui aspiratul disponibil cu tubo-ul 1.0 129 de pe Civic. Sa nu uitam ca pe Civic folosesc numai turbo. Valabil si pe noul Accord lansat anul trecut in SUA.
    1 2
  • @Andy> argumenteaza de ce 1.0L si nu 1.5L?
    Stiati ca: HR-Vul are 1312 Kg si cu motorul de 1.5 face suta in 10.2 sec?
    Stiati ca Civicul are 1209 Kg si cu motorul de 1.0L (cu un cuplu de 180 de la 1700-4500) face suta in ...10.8? Am facut aceasta comparatie pentru a demonstra ca 1.5 este corect ales pentru aceasta masina.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru