Primele imagini cu Hyundai Elantra N Line: design mai agresiv pentru sedanul constructorului asiatic

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 08.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primele imagini prelucrate digital cu noua versiune Elantra N Line. Pentru moment, oficialii constructorului asiatic nu oferă detalii cu privire la o versiune dedicată publicului european.

În prima parte a lunii martie, Hyundai a prezentat noua generație Elantra în versiuni dedicate piețelor din Asia și America de Nord. În acel moment, reprezentanții constructorului asiatic au anunțat că modelul va fi disponibil și într-o variantă de echipare N-Line.

Acum, Hyundai a publicat primele imagini prelucrate digital cu noul Elantra N Line. În partea frontală, versiunea cu accente sportive propune o grilă ușor restilizată, un spoiler modificat și prize de aer mai mari.

Asiaticii propun un set nou de jante cu diametrul de 18 inch finisate în două nuanțe și praguri laterale restilizate. Pentru partea din spate, designerii Hyundai au pregătit un eleron discret, un sistem de evacuare cu două terminații și un difuzor nou.

De asemenea, garda la sol a versiunii Elantra N Line va fi mai mică comparativ cu cea a variantelor de până acum, iar suspensia va fi rigidizată pentru un comportament dinamic mai bun.

Pentru moment, reprezentanții Hyundai nu oferă informații cu privire la motorizările pregătite pentru Elantra N Line și nici nu vin cu detalii cu privire la o posibilă variantă europeană.

Comentarii (1)

  • Ei, ăsta da stil de sedan sportiv !!! Nu știu dacă doar P. Schreyer i-a *trezit* pe coreeni, dar încep să fie redutabili.

    Retrag deci fostele acuzații ref. la BMW Seria 2 GC (că-i banal și ar semăna c-un Hyundai.)
    ...Ar vrea el să semene cu ăsta. :-)
    15 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru