Primele imagini cu Skoda Scala în versiunea Monte Carlo: ediția specială va fi lansată la Frankfurt

de Cornel Șocariciu
Luni, 02.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Scala Monte Carlo. Nivelul de echipare propus de cehi promite o serie de modificări de ordin estetic și câteva îmbunătățiri pentru interior.

Skoda are o legătură specială cu raliul Monte Carlo. În 1936, modelul Popular a încheiat etapa de raliu pe locul secund al clasei, iar reprezentanții din Mlada Boleslav au decis că este momentul să lanseze o ediție specială care să poarte numele Monte Carlo.

70 de unități Skoda Popular Monte Carlo au fost produse, toate având la bază o serie de elemente introduse în premieră pe varianta de competiții. 75 de ani mai târziu, Skoda a reintrodus în gamă versiunea Monte Carlo, iar primul model modern care a primit o astfel de echipare a fost Fabia.

Acum, oficialii Skoda introduc echiparea Monte Carlo și pe noul Scala. Modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își deschide porțile pentru jurnaliști în 10 septembrie.

Skoda Scala Monte Carlo promite câteva modificări estetice menite să sporească sportivitatea modelului. Astfel, cehii au pregătit o grilă frontală restilizată, blocuri optice full-LED cu o suprafață interioară neagră, un splitter frontal modificat și jante de 17 inch din aliaj vopsite tot în negru (opțional vor putea fi comandate și jante Monte Carlo cu diametrul de 18 inch).

Pentru interior, cehii au pregătit scaune sport cu tetiere integrate, o tapițerie specială și elemente decorative de culoare roșie.

Volanul sport îmbrăcat în piele, pragurile laterale inscripționate cu denumirea modelului și sistemul de iluminare ambientală cu LED completează pachetul pregătit de cehi.

Conform oficialilor Skoda, echiparea Monte Carlo va fi disponibilă indiferent de motorizarea aleasă. În urmă cu câteva săptămâni, Skoda a anunțat că nivelul Monte Carlo va fi disponibil și pe SUV-ul Kamiq.

Comentarii (1)

  • Editie ,,Monte Carlo''...hm!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru