Frankfurt 2019

Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai a prezentat modelul electric de circuit Veloster N ETCR: motor electric amplasat central și roți motrice spate

Hyundai a publicat primele imagini și informații referitoare la noul Veloster N ETCR. Modelul electric dezvoltat de producătorul sud-coreean va concura în 2020 în noua serie de turisme Electric-TCR.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi

Primul SUV Mercedes-Maybach va fi lansat în cursul anului curent: modelul va avea la bază actuala generație GLS

Mercedes-Maybach va lansa primul SUV din gamă până la finalul acestui an, menționează surse apropiate companiei. Noul model va avea la bază arhitectura lui Mercedes-Benz GLS și va beneficia de un ampatament mai generos, dar și de modificări consistente la interior.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Alpina B3 Touring a fost prezentat la Frankfurt: motor de 3.0 litri cu 462 CP și viteză maximă de peste 300 km/h

Alpina a prezentat noul B3 Touring în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Break-ul este echipat cu un motor pe benzină de 3.0 litri care oferă 462 CP și 700 Nm.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Concepte

Conceptul Audi AI Trail quattro a fost expus la Frankfurt: prototipul electric cu autonomie de până la 500 de kilometri anticipează designul viitoarelor SUV-uri Audi

Audi expune la Frankfurt noul concept AI Trail quattro. Prototipul electric dispune de patru motoare capabile să ofere 320 kW, iar bateria asigură o autonomie de până la 500 de kilometri. În plus, AI Trail quattro dispune și de sisteme de conducere autonomă de nivel 4.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Concepte

BMW a expus la Frankfurt noul Concept 4: prototipul constructorului german anticipează designul viitorului Seria 4

BMW a publicat primele imagini și informații referitoare la Concept 4. Prototipul anticipează designul viitorului Seria 4 și poate fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Hyundai a prezentat noul i30 N Project C: ediția specială a Hot Hatch-ului asiatic este mai ușoară și accelerează de la 0 la 100 km/h în 6 secunde

Hyundai i30 N Project C poate fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Ediția specială a Hot Hatch-ului asiatic are la bază versiunea i30 N, dar promite o masă totală mai mică și performanțe ușor îmbunătățite.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Audi a dezvăluit noul RS7 Sportback: sistem mild-hybrid la 48V, 600 CP și 0-100 km/h în 3.6 secunde

Audi RS7 Sportback este expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul de performanță dezvoltat de nemți este echipat cu motorul V8 de 4.0 litri capabil să ofere 600 CP și 800 Nm.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Noua generație Hyundai i10 primește versiune N-Line: noutăți de design și un motor exclusiv de un litru și 100 de cai putere

Hyundai a prezentat primele informații despre versiunea N-Line pentru modelul de oraș i10, care primește o serie de noutăți de design și un motor exclusiv de un litru și 100 de cai putere.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Modele noi

Audi A7 Sportback primește o versiune plug-in hybrid: 367 CP, tracțiune integrală și autonomie electrică de peste 40 de kilometri

Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro este numele noului plug-in hybrid pregătit de constructorul german. Sistemul PHEV dezvoltat de nemți oferă 367 CP și 500 Nm.
Duminica, 08 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primul teaser video cu viitorul Mercedes-Benz Vision EQS: conceptul electric va fi prezentat la Frankfurt

Mercedes-Benz va expune noul prototip electric Vision EQS în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Conceptul dezvoltat de nemți va sta la baza unui viitor model de serie menit să fie așezat în fruntea familiei de electrice EQ.
Duminica, 08 Septembrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul Land Rover Defender: modelul britanic va fi prezentat la Frankfurt

Land Rover a publicat un teaser video nou cu viitoarea generație Defender. Modelul producătorului britanic va fi prezentat în 10 septembrie la Frankfurt. Comenzile vor fi deschise imediat după lansare, primele livrări fiind programate în prima parte a anului viitor.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Teaser video cu viitorul model pregătit de Lamborghini: supercar-ul va fi prezentat la Frankfurt

Lamborghini a publicat un teaser video care anunță lansarea unui nou supercar. Conform informațiilor, italienii pregătesc un model cu sistem de propulsie plug-in hybrid și cu un design inspirat de conceptul electric Terzo Millennio.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu Skoda Scala în versiunea Monte Carlo: ediția specială va fi lansată la Frankfurt

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Scala Monte Carlo. Nivelul de echipare propus de cehi promite o serie de modificări de ordin estetic și câteva îmbunătățiri pentru interior.
Vineri, 30 August 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea plug-in hybrid a lui Mini Countryman primește o baterie cu o capacitate mai mare: autonomia în modul electric crește până la 57 de kilometri

Mini a anunțat că versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Countryman va primi o baterie ceva mai generoasă. Noul acumulator are o capacitate de 10 kWh, iar autonomia electrică ajunge acum până la 57 de kilometri.
Joi, 01 August 2019 | Modele noi

Skoda Scala și Kamiq primesc versiunea de echipare Monte Carlo: prezentarea va avea loc la Frankfurt

Skoda a anunțat că noile Scala și Kamiq vor fi disponibile în versiunea de echipare Monte Carlo. Ambele modele vor putea fi admirate în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen e-Up! va primi o generație nouă: modelul electric va avea o autonomie mai mare și va fi expus la Frankfurt

Volkswagen e-Up!, citadinul electric prezent în gama constructorului german, va primi în această toamnă o generație nouă. Oficialii companiei anunță modificări consistente în dreptul designului, dar și o autonomie mai mare comparativ cu cea oferită de actuala versiune.

Tag-uri similare

Volkswagen, model electric, frankfurt 2019, model electric volkswagen, Volkswagen E-Up, Volkswagen E-Up!
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru